Devyni paprasti patarimai, kurie pavers jus profesionaliu prekiautoju

» Straipsniai » Investavimo pagrindai
Autorius: traders.lt Data: 2024-02-24 22:00 Komentarai: (0)
Jei norite tapti profesionaliu prekiautoju, tuomet turite pradėti elgtis kaip vienas iš jų. Daugelis žmonių prekybą traktuoja kaip hobį, todėl jiems niekada nesiseka.


Prekyba yra rimtas dalykas ir turėtų būti traktuojamas kaip toks. Jei tikrai norite išlaikyti savo šeimą ir kurti savo gyvenimą aplink prekybą, jūsų veiksmai turi atitikti jūsų žodžius.

Štai 9 geriausi patarimai tiems, kurie nori tapti profesionaliais prekiautojais:

Profesionalus treideris turi sistemą ir nešokinėja nuo vienos strategijos prie kitos. Nustokite ieškoti šventojo Gralio. Vietoj to išmokite ir įvaldykite vieną metodą.


Profesionalus prekiautojas nelošia ir turi griežtas pinigų valdymo taisykles. Jei jūsų sąskaita svyruoja, kapitalas smarkiai mažėja ir dideli šuoliai, tai reiškia, kad nesilaikote patikimų kapitalo valdymo principų. Profesionalas kontroliuoja savo riziką.


Profesionalus prekiautojas laikosi savo rutinos. Turite žinoti, kada analizuoti rinką, kaip pasirengti savo prekybos dienai / savaitei, kada praleidžiate laiką prie grafikų ir kaip vertinate savo prekybos pažangą. Mėgėjas tiesiog sukasi ratu be plano.


Profesionalas iš anksto planuoja savo sandorius. Jis rašo prekybos planus, o tada laukia, kol jį pasieks kaina, užuot vaikęsis kainos ir prekiavęs.


Profesionalas įrašo visus savo sandorius į žurnalą ir taip pat įvertina savo pažangą. Jei neįregistruosite savo sandorių, kaip pasimokysite iš praeities klaidų?


Profesionalas supranta nuostolingų sandorių vaidmenį ir žino, kad jie yra tokie pat normalūs kaip ir pelningi sandoriai. Profesionalas po kelių pralaimėjimų nekeičia savo požiūrio ir nepraranda pasitikėjimo, o priima juos kaip proceso dalį.


Profesionalus prekiautojas kontroliuoja savo lūkesčius ir žino, kad prekybos dėka jis netaps milijonieriumi po kelerių metų. Tik būdami kantrūs realistai galite priimti teisingus sprendimus ir efektyviai veikti kaip prekiautojas.


Profesionalas turi taisykles ir jas gerbia. Kai mėgėjas aklai šokinėja į sandorius ir išeina iš jų, profesionalas turi taisykles visiems prekybos aspektams. Geriau sudarykite kontrolinį sąrašą ir uoliai laikykitės taisyklių.


Profesionalus treideris supranta, kad prekyba nėra tik įėjimas į pozicijas ir žino, kad jis turi susitelkti į visas sritis, jei nori būti sėkmingas. Mėgėjas sutelkia dėmesį tik į įėjimus į rinką ir nepaiso kitų prekybos aspektų svarbos.



Jei tikrai norite, galite turėti profesionalų požiūrį į prekybą. Nesakykite, kad tai padarysite kitą savaitę ar kitą mėnesį – jums nereikia laukti sausio 1-osios, kad pradėtumėte gyventi tokį gyvenimą, kurio tikrai norite. Šiandien tokia pat gera diena kaip ir bet kuri kita.

Kai pradėsite elgtis kaip profesionalas ir laikysitės šių 9 taisyklių, jūsų prekyba pasikeis ir pelninga veikla bus tik laiko klausimas. Pažadame. Kita vertus, jei laikysitės nusistovėjusių modelių, gausite tuos pačius rezultatus be jokios pelningos prekybos galimybės.


Parengta remiantis užsienio internetiniais tinklapiais
 
Dar nėra komentarų