Palieka Goldman Sachs, nes solidžiai uždirbo iš dogekoino

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2021-05-13 17:49 Komentarai: (1)
Goldman Sachs banko Londono padalinio besivystančių rinkų vadovas Aziz McMahon nusprendė mesti darbą, kai uždirbo daug pinigų iš investicijų į kriptovaliutą dogekoiną, praneša The Telegraph.

Nėra tiksliai žinoma, kiek jis uždirbo iš dogekoino, tačiau nutekinimai rodo, kad tai buvo labai didelė suma, galinti siekti milijonus dolerių. Aziz McMahon privačiai investavo į dogekoiną ir nekėlė rizikos savo klientų pinigams.

Šaltiniai iš Londono Sičio tik tvirtina, kad Goldman Sachs veteranas, dirbęs keturioliką metų, nori surinktus pinigus panaudoti savo rizikos draudimo fondo įkūrimui.

Dogekoinas - tai kriptovaliuta, kuri sukurta 2013 metais pajuokavimui. Vakar jos kapitalizacija rinkoje viršijo net šešiasdešimt keturis milijardus dolerių, tiesa, šiandien dogekoinas pinga, t.y. artėjant vakarui už vieną šią kriptovaliutą buvo mokama po 0.4285 dolerius, arba virš septynių procentų mažiau nei vakar.

Priminsime, kad savaitgalį dogekoino kaina buvo pašokusi iki net 0.739 dolerių, kas yra visų laikų rekordinis lygis. Nuo šių metų pradžios jis pabrango net 9058 procentais, tačiau per pastarąsias penkias prekybos sesijas nuvertėjo virš dvidešimt šešių procentų.

The Telegraph primena, kad viešai prieinama informacija rodo, kad vienas asmuo ar įstaiga valdo maždaug 28 procentus dogekoinų esančių apyvartoje. Jų vertė viršija du milijardus JAV dolerių.
 
1.   Parašė youngcat   2021-05-14 09:07  

Geras fondas Azizui turetu gautis, ivaldes patikima strategija