Rusijos ekonomikai sekasi geriau nei tikėtasi

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2022-05-11 18:51 Komentarai: (30)
JP Morgan bankas vertina, kad sankcijų susilpnintai Rusijos ekonomikai kol kas sekasi geriau nei tikėtasi, o prognozuojamas nuosmukis bus mažesnis nei laukta.

Amerikos banko analitikai nurodo, kad Rusijos verslo nuotaikų tyrimai ir aukšto dažnio rodikliai „signalizuoja ne itin gilų nuosmukį Rusijoje“, o tai reiškia, kad JP Morgan prognozės dėl Rusijos ekonomikos silpnėjimo gali pasirodyti pernelyg pesimistinės.

Kovo mėnesį bankas paskelbė, jog laukia Rusijos BVP mažėjimo 35 procentais per antrąjį ketvirtį, palyginti su pirmuoju. Per metus bendrasis vidaus produktas turėjo susitraukti septyniais procentais.

„Turimi duomenys nerodo didelio aktyvumo nuosmukio, bent jau kol kas“ – tikina JP Morgan specialistai.

Todėl duomenys apie Rusijos BVP antrąjį ketvirtį gali būti geresni, nei prognozuota kovo mėnesį. JP Morgan taip pat pabrėžia, kad Rusijos ekonomika yra daug prastesnės būklės, nei tuo atveju, jei Ukraina nebūtų užpulta. Be kita ko, atkreipia dėmesį iki eksporto užsakymų kritimą.

„Tikimės, kad sankcijų poveikis artimiausiais ketvirčiais padidės“ – sako JP Morgan, manantis, kad „užsitęsęs, bet ne per daug didelis nuosmukis“ Rusijos ekonomikoje vis labiau tikėtinas.


KOMENTARUS RAŠYTI Į TEMĄ, NES PRIEŠINGU ATVEJU JIE BUS TRINAMI!!!
 
1.   Parašė liopoldas   2022-05-11 20:30  

va jūsų lopiškos sankcijos, kurios sunaikins rusų eko, apsišaukėliai vakarai, nesugeba net naftos atjungt, mėmės

 
2.   Parašė C#   2022-05-11 21:20  

Kaip jie tau atjungs jeigu sedi ant adatos.

Sankcijos teoriskai maziausia damage daro US, bet praktiskai ir ten gavosi neblogas kuro kainu suolis.

Racionalios sankcijos rusams yra maksimalus reikalingo importo apribojimas, ypac kas liecia visa stuff karinei gamybai.

Sita visa nafta ir dujos, cia tik kentes eiliniai runkeliai. Rusai priprate prie shudo, o stai eilinis europietis/amerikonas priprates prie komforto tuoj varys i protestus ir vers savo durna valdzia nuo sosto.

Daugumai vakaru populiacijos nasrat ant tos Ukrainos, ir jie savo komforto del jos neaukos.

 
3.   Parašė kibiras   2022-05-11 22:56  

Man uztenka paziuret i zemelapi ir viskas tampa aisku

 
4.   Parašė Krosneles.eu   2022-05-11 23:49  

O šiandien per LT TV jau sako, kad Lietuva už tai kad NATO pradėtų karą Ukrainoje . Kolkas kitos šalys tyli, bet Lietuva jau reikalauja NATO - Rusijos karo. Drąsus labai jau esame.

 
5.   Parašė C#   2022-05-12 00:31  

Nu labai nori radiacijos paskanaut, Astravas irgi cool 50 kilu nuo Vilniaus.

 
6.   Parašė bikerboylt   2022-05-12 08:37  

O kokiais duomenais JP Morgan rėmėsi? Tais pačiais rusų pateikiamais? jeigu jie savo tautai plauna smegenis ir meluoja apie realybę, tai ką jiems reiškia pateikti neatitinkančius realybės skaičiukus vakarams?
Bet barbarai nesupranta vakarų gyvenimo stiliaus, jiems matyt ir taip afigienai

 
7.   Parašė artas   2022-05-12 09:51  

Krosnele, ir kuo greičiau - tuo geriau. Pirmas dalykas ką NATO ar "Lenkijos taikdariai" turėjo padaryti, tai atblokuoti Mariupolį.

 
8.   Parašė C#   2022-05-12 10:27  

https://www.delfi.lt/verslas/verslas/neigiamas-migracijos-balansas-siuncia-raudona-signala-astuonis-menesius-isvyksta-daugiau-lietuviu-nei-grizta.d?id=90183559

Nu tautieciai matau visgi daugiau protingi nei durni. Tik begt is pafrontes valstybes ir kuo toliau.

Ir palikt asharu pakalne va tokiems genijams --> "Pirmas dalykas ką NATO ar "Lenkijos taikdariai" turėjo padaryti, tai atblokuoti Mariupolį."

 
9.   Parašė erikasrx   2022-05-12 10:46  

Dūchai tokie kaip pečius ir karvius nesupranta, kad kuo labiau tylės apsišikę apsimyžę tuo dar labiau bus dūhinami. Tie dūchai jau mokykloj neišmoko elementarios pamokos ir galvoja kad tylės, balso nekels ir niekas jų neužkabins. Šita liga yra lėtinė, ir jos rezultatas pas šituos apmyžtagalvius labai aiškiai matomas. Dūchui pasveikt jau nebeįmanoma, jis visada apsiškęs apsimyžęs tylės ir inkš kaip šuo.
Taigi o dėl pafrontės valstybės - tai ji nesaugi tol kol kaimynas agresorius gali tą nesaugumą kelti. Anksčiau ar vėlia tas pūlinys turėjo sprogti, ir laiko klausimas kada kacapai bus nuvaryti į akmens amžių. Kita vertus yra tikresnių pafrontės valstybių šiame kontekste nei mes.

 
10.   Parašė C#   2022-05-12 11:26  

Duchas kaip erikas bus geriau duchas lavonas nei duchas gyvas. Tokia jusu duchai ismintis.

Duche Lietuva viso labo loja atidirbinedama svetimus interesus, kaip ir visos kitos Rytu Europos duches, isskyrus vengrus

 
11.   Parašė bikerboylt   2022-05-12 11:34  

O ką duchas C# veiks? Bus duchas gyvas? ar gal duchas propagandistas?

 
12.   Parašė C#   2022-05-12 11:37  

As bet kada galiu is cia sjabalint.

Propaganda dabar jusu mylimas delpis uzmustas. Ir dar reik pazymet, del nuolatiniu banu matomai, komentaruose visiski daunai telike. Tokie artas kvadratu

 
13.   Parašė bikerboylt   2022-05-12 12:19  

Ja ja, CNN irgi propaganda, BBC irgi propaganda, visas pasaulis propaganda... o vienintelė nepropaganda ir patikimas šaltinis yra Rossia24, NTV ir panašūs kanalai ane? Jeigu tau tokia brangi ta russijos pederacija, tai gali jau šiandien valint ten pas juos ir gyvenk. Nesuprantu, ką tu čia veiki? Nebent tau sumokėjo pederacija už šlamšto skleidimą ir dabar atidirbinėji tik deja ne ten pataikei lygiais kaip ir nelabai kas tiki pederacijos pateikiamais skaičiais apie jų ekonomiką, apklausas ir pan

 
14.   Parašė C#   2022-05-12 12:39  

"pederacija" - buk atsargus su LGBT, pagal CNN, BBC ir siaip vakaru standartus, tokius reikia gerbt.

"Ja ja, CNN irgi propaganda, BBC irgi propaganda, visas pasaulis propaganda... o vienintelė nepropaganda ir patikimas šaltinis yra Rossia24, NTV ir panašūs kanalai ane?"

Cia toks standartinis mulkio argumentas, kuris jau nezinau kaip nusibodes. Mastantis zmogelis info renka is visur, ir atskiria shuda nuo grudo. Nemastantis issirenka info saltini ir ima is ten viska uz gryna piniga.

Ir kas sake kad as valinsiu i RF, kur noresiu ten ir valinsiu. Vnz nieko naujo neisgirdau, uostyk kabancius.

 
15.   Parašė bikerboylt   2022-05-12 12:48  

"Cia toks standartinis mulkio argumentas, kuris jau nezinau kaip nusibodes. Mastantis zmogelis info renka is visur, ir atskiria shuda nuo grudo. Nemastantis issirenka info saltini ir ima is ten viska uz gryna piniga."

panašu, kad gryną pinigą imi pats iš propagandistų, užtai čia tas erezijas ir skleidi...
visi apdoroti propagandos mėgėjai užtikrintai tvirtina, kad jie seka visus šaltinius ir lygina informaciją netgi tuo būna šventai įsitikinę... na gal jie ir teisūs... pasižiūri rossia24, pažiūri ntv, palygina, kad abu kanalai panašiai varo, reiškia tiesa

 
16.   Parašė C#   2022-05-12 12:52  

https://www.youtube.com/watch?v=1UJE8uoLjD0&ab_channel=TheDivewithJacksonHinkle

Cia NTV Amerikoje

Mulki tu mulki. As net nezinau kaip vadinasi tie rusiski kanalai, o tu matau zinai Cia kaip ir daunas artas, atejo ir pradejo pasakot kaip jis kiseliova/solovjova ziurejo

 
17.   Parašė artas   2022-05-12 13:05  

Tikrai neslėpsiu atkentėjau gal 2 Solovjovo laidas, nu reikia juk pažiūrėti, kokios vatos prikištas karvės tarpuragis. Nes nu kitaip negali suprasti VATOS mastymo, bet nepatikėsi karve DELFIO neskaitau, kuo tu mane nebiški stebini

Kaip sako pažink savo priešą, nes ką galvoja normaliai mastantis aš žinau, bet ką vatasmegenis turi tarp ragų..

 
18.   Parašė C#   2022-05-12 13:14  

Leisk atspesiu - delpi nustojai skaityt del skiepu propagandos Mulki tu mulki.

Tai jau gali vel pradet skaityt, zinok Putinas beveik visiskai uzmuse korona

 
19.   Parašė erikasrx   2022-05-12 14:25  

Dūchas karvė nesupranta, kad laisvas žmogus yra laisvas žmogus, nesvarbu gyvas ar miręs. Taip pat kaip ir dūchas. Tik skirtumas, kad aš esu laisvas ir pasiryžęs ginti savo laisvę, šeimą ir šalį, o karvė yra dūchas, drebantis dėl savo apgailėtino gyvenimo. Mirsim visi, tik vieni laisvi o kiti myžaluose permirkę vergai. Kaip ir sakiau, dūcho mentalitetas (kaip ir kitos charakterio savybės) susiformuoja nuo mažens, todėl labai nesmerkiu, bet nesidemonstruok kad toks esi. Su krosnium anoniminį luzerių klubelį įkurkit, bendraminčių tikrai netruks.

 
20.   Parašė artas   2022-05-12 14:26  

Karve,

Bet tu pagavai mintį tarp ragų? Tavo propoganda = Solovjovo propogandai.

Juk ne esmė ką žiūri, o kokias išvadas darai. Ane ?

 
21.   Parašė C#   2022-05-12 14:30  

erikasrx koks patriotas ziurek islindo Duchas taip ir nesupranta kad mirtu jis uz jankiu elito interesus, o ne uz savo tevyne

Kai mulkis tai mulkis iki gyvenimo galo.

 
22.   Parašė erikasrx   2022-05-12 14:41  

Nu griūk iš juoko ducho žmoną murzinas girtas kacapas prievartauja (nors turbūt labiau guminę, nes duchas žmonos nelabai ir turi), tai jis specialiai nieko nedaro, nes jeigu ginsis ir kovos, gali būti kad sutaps su jankių elito interesais ne tik duchas, bet ir debilas. Nenustebčiau dar jeigu ir šiaip ubagas, nes dažniausiai tokia yra Šv. trejybė.

 
23.   Parašė C#   2022-05-12 14:52  

Bus taip - kacapai tavo zmona prievartaus, o tave pagave laikys ir vers stebet. Ir nieko tu neapginsi

Kas liecia zmonos turejima - i oficialia santuoka siais laikais tikrai tiktais debilai lenda Butent per santuoka didziausia rizika isirasyt i ubagus ir i sventa trejybe, jeigu padvesi kur nors ziema prie silumines trasos

 
24.   Parašė erikasrx   2022-05-12 15:13  

Nu tai kaip ir sakiau. Mankurtui viskas čia ok, rusas myš ant galvos - ok, nieko nepadarysi. Rusas žmoną prievartaus - irgi ok, nieko čia neapginsi, ir dar duok Dieve kad tik žiūrėt neverstų. Apgailėtinas ubliudkas ir apgailėtinas ubliudko gyvenimas, dar jis apie santuoką kažką pamokslauja. Per santuoką į ubagus. Nu nu Nors hmm.. dūchai gal ir įsipaišo į šitą scenarijų, gal čia iš patirties kalbi

 
25.   Parašė C#   2022-05-12 15:20  

Taigi tavo zmona prievartaus, ne mano, pusdebili Ko cia prisipisai prie manes, ar tureciau begt tavo prievartaujama zmona gelbet ? Cia nebent jeigu lankytusi pas mane reguliariai, pakol tu darbe plusi, bet ir tai nx negelbeciau

"Nors hmm.. dūchai gal ir įsipaišo į šitą scenarijų, gal čia iš patirties kalbi"

Jo, visi vyrai paprastai virsta labai turtingais su padalintu turtu ir alimentais ant sprando Imbecilas

 
26.   Parašė erikasrx   2022-05-12 15:24  

Nu supratau, žmonos dalis atkrenta, nes neturi. Pasilieki tik šiaip su myžimo ant galvos scenarijum ir tuo patenkintas. Viskas ok, kai esi apgailėtinas šūdvabalis tai ir murkdymasis šūdo pelkėj yra gyvenimo džiaugsmas ir prasmė

 
27.   Parašė C#   2022-05-12 15:29  

"Nu supratau, žmonos dalis atkrenta, nes neturi"

Cia ir yra visas prikolas, kai neturi, tai ir nebijai prarast. Ir nereikia tada triest propagandos ispistom smegenim kaip kacapai tavo zmona prievartaus.

 
28.   Parašė erikasrx   2022-05-12 15:34  

Tai tu urode iš vaikų namų, ar iš girtos pyzdos išlindai kad viskas px? Tada jo, duchas su apmyžta galva internato kasdienybė..

 
29.   Parašė C#   2022-05-12 15:38  

Tai kas sake kad px, as svetimas zmonas guodziu, kai ju vyrai darbe. Jos tom valandom jauciasi tokios vienisos, tokios vienisos...

Gi svetima zmona nera ko bijot prarast ar ne ?

 
30.   Parašė erikasrx   2022-05-12 15:45  

Bl bl iki ko privedė negydoma progresuojanti liga. psichologas čia jau bejėgis, reikės psichiatro su sanitarais