Investuotojai šiais metais tikisi korekcijos

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2021-09-14 14:09 Komentarai: (1)
Investuotojai tikisi, kad akcijų rinka pasikoreguos 5 - 10 procentų dar šiais metais, rodo Deutsche Bank banko paskelbtas tyrimas.

Iš daugiau nei 550 apklausoje dalyvavusių kapitalo rinkos specialistų, laukiančių šiemet iki dešimties procentų korekcijos akcijų rinkoje buvo 58 procentai.

Žmonių, besitikinčių dar didesnio nuosmukio rinkoje, kiekis sudarė dešimt procentų. Iš tų, kurie nesitiki išpardavimo akcijų rinkoje iki metų pabaigos, dalis sudarė trisdešimt vieną procentą.

Remiantis rugsėjo 7 – 9 dienomis atliktu tyrimu, naujų COVID-19 variantų atsparių vakcinoms atsiradimas laikomas didžiausia grėsme rinkos stabilumui. Būtent taip mano penkiasdešimt tris procentai apklaustųjų.

Kitos nurodytos grėsmės yra didesnė nei tikėtasi infliacija, mažesnis nei tikėtasi ekonomikų augimas, neteisinga centrinių bankų politika ir silpnėjantis skiepų veiksmingumas.
 
1.   Parašė NuLošiam   2021-09-14 16:47  

Kinijoj nemoki Trilijoninė kompanija. Korekcija bus ne 5-10. Bet 50 prc. Infliacija stoja. Kas reiškia kad jau sukasi link defliacinio krešo.