JAV ekonomika kaip Titanikas, judantis link ledkalnio

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2018-10-15 13:10 Komentarai: (0)
Amerikos ekonomika, kuri yra pati didžiausia pasaulyje, juda visu pajėgumu į priekį, tačiau prieš ją yra kliūtys, kurių kūrėjas yra FED, pareiškė Guggenheim investicinės bendrovės, kuri valdo 265 milijardų dolerių vertės aktyvus, investicijų vadovas Scott Minerd.

„Galų gale, ši plėtra baigsis, nes pinigų politika bus pernelyg griežta tuo pačiu metu, kai fiskalinė politika 2020 metais taps ribojanti“ - sakė jis.

„Kai mes atsidursime ten, mūsų analizės rodo, kad akcijų rinka tikriausiai iš viršūnių kris keturiasdešimt procentų, ir mes greičiausiai matysime žymiai padidėjusį obligacijų pajamingumų skirtumą“ - tikino Scott Minerd.

Guggenheim investicinės bendrovės atstovas, kuris Twitter žinutėje palygino Amerikos ekonomiką su Titaniku, kuris plaukia link ledkalnio, nemano, kad praėjusią savaitę buvę pastebimi indeksų kritimai ir akcijų išpardavimai yra kracho ženklas. Jis mano, kad tai yra standartinis sezoninis išpardavimas. Minimas investavimo specialistas tikisi, kad akcijų rinką dar šį mėnesį suras dugną.

„Dar per anksti paskelbti apie bulių rinkos pabaigą, tačiau per ateinančius 6 - 12 mėnesių žmonės turėtų realizuoti pelnus ir pasirengti kitai recesijai“ - reziumavo Scott Minerd.
 
Dar nėra komentarų