Bitcoin gali būti nauju auksu

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-12-05 18:46 Komentarai: (4)
Didžiausio pagal turto vertę Amerikos banko JPMorgan Chase analitikai nurodo, jog ateityje bitcoin gali prisijungti prie turto grupės, apsaugančios investuotojų turto vertę. Jo funkcija būtų panaši į auksą.

Jie tuo pačiu mano, kad populiariausios pasaulyje virtualios valiutos vertė, kuri ūgtelėjo iki naujo rekordinio lygio, gali dar labiau pasistiebti į viršų.

„Kriptovaliutos gali tapti nauja turto klase“ - tikina JPMorgan Chase banko analitikas Nikoalos Panigirtzoglou.

„Bitcoin ateities sandorių perspektyva, kuriais pradėti prekiauti ketina biržos, gali padidinti teisėtumą bei padidinti kriptovaliutos rinkos populiarumą tiek tarp mažmeninių, tiek tarp institucinių investuotojų“ - mano jis.

„Šios naujos turto klasės vertė priklauso nuo jos priėmimo, kaip turto vertės saugojimo priemonės, ir kaip mokėjimo būdo. Paprasčiausiai vertinant kitų turtų, tokių kaip auksas, kurie išsaugo vertę, atžvilgiu, kriptovaliutos turi potencialą toliau augti“ - pridėjo Nikoalos Panigirtzoglou.

Ši nuomone gerokai skiriasi nuo JPMorgan Chase banko vadovo Jamie Dimon išsakytų minčių. Prieš kurį laiką jis tvirtino, jog bitcoin - tai apgavystė ir sukčiavimas. Be to, jis pareiškė, kad iš savo vadovaujamo banko atleis bet kurį prekeivį, kuris prekiaus bitcoin.
 
1.   Parašė loog77   2017-12-05 18:57  

Nikoalos Panigirtzoglou bus atleistas iš darbo...

 
2.   Parašė maxa   2017-12-05 19:26  

Kas čia per asset'as, kuris iš anksto 90+ procentų apimties jau išporceliuotas tarp keleto žmonių. O tokių žmonių yra ne daugiau keleto dešimčių milijonų Čia tipo kitų sąskaita žada pumpuot BTC, kad pora tūkstančių žmonių pasidarytų milijardieriais dėl to, kad nusipirko kažką po kažkiek 2009+ metais?

Nax tokią sistemą, gausis dar blogiau nei dabar. Jau geriau karas ir fizinis turto perdalijimas lol

 
3.   Parašė vyva   2017-12-06 09:47  

Kažkas naujo Čia va šitaip rinkai sumaitinami "saugūs ir be rizikos" aktyvai. Prieš tai buvę saugūs ir patraukliai supakuoti "keliais aukštais" aktyvai sukėlė kiekybinio skatinimo poreikį, spėkit ką sukels kripto

 
4.   Parašė Velo   2017-12-07 21:49  

Spėju, kad kripto sukels Didžiąją Kriptokrizę, ir šis burbulas bus įvardijamas didžiausiu istorijoje