Niujorko 2016 metų tarptautinė automobilių paroda

» Straipsniai » Atsipalaidavimui
Siūlome pasižvalgyti po Niujorko 2016 metų tarptautinę automobilių parodą.
versija spausdinimui
Autorius: traders.lt Data: 2016-03-27 02:23 Komentarai: (0)
Šių metų kovo 23 - balandžio 3 dienomis Niujorke jau net 116 kartą rengiama tradicinė tarptautinė automobilių paroda. Tai paskutinė galimybė šiame pusmetyje automobilių gamintojams iš viso pasaulio pristatyti savo naujausius automobilių modelius ir idėjas, nes kitos didžiosios pasaulinės automobilių parodos bus surengtos tik rudenį. Tad šįkart traders.lt portalo lankytojams laisvalaikio rubrikoje siūlome pasižvalgyti po Niujorko 2016 metų tarptautinę automobilių parodą.

2017 Audi R8 Spyder

Šių metų Niujorko tarptautinėje automobilių parodoje debiutavo 2017 Audi R8 Spyder, t.y. seksualus sportinis konvertuojamo modelio tipas kaip tik skirtas artėjančiai vasarai, na o stogas, kaip teigiama, automobiliui važiuojant penkiasdešimt kilometrų per valandą greičių gali pakilti arba nusileisti per dvidešimt sekundžių.

Šiame modelyje įmontuotas 5.2 litrų V10 variklis, kurio pajėgumas priklausomai nuo modifikacijos gali siekti 540 - 610 arklio galių. Variklis suporuotas su septynių greičių dvigubos sankabos automatine transmisija. Nuo nulio iki 100 kilometrų per valandą greitis yra pasiekiamas per 3,6 sekundes, na o maksimalus greitis sudaro 320 kilometrų per valandą.

Daugiau detalių, t.y. kokia bus pradinė kaina ir kitos techninės specifikacijos, apie 2017 Audi R8 Spyder modelį bus atskleistos prieš jam pasirodant prekyboje.

2017 Toyota 86

Japonijos automobilių gamintoja Toyota Amerikoje vykstančioje parodoje pristatė savo naująjį 86 modelį, t.y. buvusio Scion FR-S modelio naujasis pavadinimas ir versija tuo pačiu su nauju dizainu ir daugiau galios.

„Kai paskelbėme apie Scion modelių perėjimą į Toyota, mes neplanavome keisti mūsų automobilių pavadinimus, bet atsižvelgę į mūsų sportinių automobilių populiarumą ir paklausą, mes nusprendėme patvirtinti pasaulinį vardą 86“ - sakė Toyota viceprezidentas Bill Fay.

2017 Toyota 86 modelyje įdiegtas naujas dviejų litrų keturių cilindrų 205 arklio galių variklis, kuris yra kiek galingesnis už ankstesnį. Bus siūloma standartinė šešių greičių mechaninė pavarų dėže bei šešių greičių automatinė pavarų dėžė.

Prekyboje 2017 Toyota 86 modelis pasirodys jau šį rudenį, pradinė kaina kol kas nėra žinoma.

2017 Nissan GT-R

Niujorko 2016 metų tarptautinėje automobilių parodoje buvo pristatytas atnaujintas 2017 Nissan GT-R modelis. Kaip teigia kompanija, šis naujasis modelis yra pakoreguotas labiausiai nuo pat 2007 metų kuomet buvo pristatyta pirmoji GT-R versija.

Šiame automobilyje įmontuotas tas pats 3.8 litrų dvigubas turbo V6 variklis, kuris yra dvidešimt arklio galių galingesnis, t.y. pajėgumas siekia 565 arklio galias. Variklis suporuotas su šešių greičių dvigubos sankabos automatine transmisija.

Prekyboje 2017 Nissan GT-R automobilis pasirodys šią vasarą. Kol kas pradinė šio atnaujinto modelio kaina nėra žinoma, tačiau artėjant vasarai ji turėtų paaiškėti.

2017 Chevrolet Camaro ZL1

Šių metų Niujorko parodoje buvo pristatytas įspūdingas šeštos kartos 2017 Chevrolet Camaro ZL1 automobilis, kuris yra dar labiau galingesnis ir tuo pačiu greitesnis nei stilingesnis ir lengvesnis. Kaip teigiama, tai galingiausias kada nors pagamintas gamyklinis Camaro modelis.

Šiame automobilyje įmontuotas naujas 6.2 litrų V8 variklis, kurio pajėgumas 640 arklio galių. Potencialiems pirkėjams bus siūlomi du greičių dėžių variantai, t.y. šešių pavarų mechaninė bei nauja dešimties pavarų automatinė.

Šis naujasis 2017 Chevrolet Camaro ZL1 prekyboje pasirodys šiais metais, kol kas pradinė jo kaina nėra paskelbta, tačiau manoma, kad ji gali siekti 65 tūkstančius dolerių.

2017 Mazda MX-5 Miata RF

Nors Japonijos automobilių gamintoja Mazda bandė išlaikyti paslaptį, tačiau visi žinojo ir laukė šio modelio debiuto, kurio sulaukė Niujorko parodoje. 2017 Mazda MX-5 Miata RF (Retractable Fastback) modelis visus nustebino savo itin žavia bei patrauklia ir seksualia išvaizda.

2017 Mazda MX-5 Miata RF modelyje įmontuotas dviejų litrų keturių cilindrų variklis, kurio pajėgumas 155 arklio galios. Taip pat bus siūlomas 1,5 litrų keturių cilindrų variklis bei tuo pačiu du greičio dėžių variantai, t.y. šešių pavarų automatinė ir tokia pati, tačiau mechaninė.

Kompanija iš potencialių pirkėjų užsakymus pradės priiminėti šią vasarą, t.y. prieš pasirodant automobiliui prekyboje. Kol kas pradinė kaina dar nebuvo paskelbta, tačiau tai turėtų būti brangiausias šio modelio variantas.

2017 Acura MDX

Amerikoje vykstančioje parodoje buvo pristatytas atnaujintas 2017 Acura MDX modelis, kuris yra kiek galingesnis bei tuo pačiu efektyvesnis ir ekonomiškesnis.

Bus siūlomi du variantai, t.y. 3,5 litrų V6 variklis bei devynių pavarų automatinė greičių dėžė ir hibridinis modelis, kuriame įmontuotas trijų litrų V6 variklis ir elektriniai varikliai, kurių bendras pajėgumas 325 arklio galios. Siūloma taip pat ir septynių greičių dvigubos sankabos automatine pavarų dėže.

Atnaujintas 2017 Acura MDX modelis pasirodys prekyboje jau šią vasarą, na o hibridinis variantas kiek vėliau. Daugiau jokios konkrečios informacijos nėra pateikiama, taip pat nėra žinoma pradinė kaina.

2017 Mercedes-Benz GLC Coupe

Vokietijos automobilių gamintoja Mercedes-Benz šių metų Niujorko parodoje pristatė savo modelį GLC Coupe. Palyginus su standartiniu GLC, šis modelis yra kiek ilgesnis ir tuo pačiu kiek žemesnis. Potencialiems pirkėjams bus pasiūlyti du variantai, t.y. GLC300 4MATIC Coupe ir AMG GLC43 Coupe.

Pirmuoju atveju variklis bus dviejų litrų keturių cilindrų, o jo pajėgumas 241 arklio galia, antruoju atveju trijų litrų V6 362 arklio galių variklis. Abiem atvejais bus siūloma devynių pavarų automatinė greičių dėžė.

Skelbiama, kad 2017 Mercedes-Benz GLC Coupe prekyboje turėtų pasirodyti kitų metų pradžioje. Būtent artėjant prekybos datai tuo pačiu iR paaiškės pradinė šio modelio kaina.

2017 Subaru Impreza

Subaru pristatė atnaujinta Impreza modelį, kuris sukonstruotas ant visiškai naujos Suburu Global Platform platformos. Palyginus su ankstesniu modeliu, 2017 Subaru Impreza yra kiek ilgesnis, žemesnis bei lengvesnis.

Kaip tikina kompanijos atstovai, nauja architektūra skirta pristatyti žymiai didesnį vairavimo malonumą, judrumą, apsaugą nuo avarijos ir važiavimo komfortą.

Kaip teigiama, šis modelis bus pasiūlytas su standartiniu dviejų litrų keturių cilindrų varikliu, kurio pajėgumas sieks 152 arklio galias, t.y. bus kiek galingesnis už ankstesnį. Pabrėžiama, bus pasiūlyti ir kiti varikliu variantai, tuo pačiu ir hibridinis.

2017 Subaru Impreza prekyboje pasirodys dar šiais metais. Kol kas pradinė šio naujojo modelio kaina dar nebuvo paskelbta.

2018 Lincoln Navigator Concept

Niujorko 2016 metų tarptautinėje automobilių parodoje Lincoln pristatė naujos kartos Navigator modelį. Šis atnaujinto modernaus dizaino prabangus koncepcinis visureigio modelis regis jau yra paruoštas gamybai.

„Visiškai nauja Navigator koncepcija sustiprina mūsų pasiryžimą duoti kiekvienam Lincoln klientui tai, ką mes vadiname rami prabanga - tai transporto priemonė ir patirtis, kuri yra elegantiška, lengvai galinga ir tyli. Ši ramios prabangos natūra nustato Lincoln išskirtinumą. Dabar mes gerbėjams rodome didelius visureigius, kaip mes galime viršyti jų lūkesčius be garsaus pareiškimo kelyje“ - sakė Lincoln prezidentas Kumar Galhotra.

2018 Lincoln Navigator Concept koncepcinis modelis siūlomas su 3.5 litrų dvigubu turbo V6 varikliu, kurio pajėgumas sieks virš keturių šimtų arklio galių.

Genesis New York Concept

Pietų Korėjos automobilių gamintoja Hyundai Amerikoje vykstančioje parodoje pristatė savo Genesis New York Concept koncepcinį modelį. Nors pats modelio pavadinimas nėra itin išradingas, tačiau automobilis iš ties yra įspūdingas ir labai žavus. Tai yra ateities sportinio hibridinio sedano pavyzdys.

„New York Concept - tai progresyvus koncepcinis automobilis, kuris demonstruoja gamintojo dizaino kokybę. Dizainas apibūdina Genesis produktus ir tai darys ateities modeliuose, kurie ateina iš mūsų prabangaus prekės ženklo“ - sakė Genesis vadovas Manfred Fitzgerald.

Šis koncepcinis modelis siūlomas su dviejų litrų keturių cilindrų varikliu, kurio pajėgumas siekia 245 arklio galias ir elektriniu varikliu bei aštuonių pavarų automatine greičių dėže. Daugiau jokia papildoma informacija nei apie hibridinį elementą, nei apie kitas detales nėra pateikiama.

Parengta remiantis užsienio internetiniais tinklapiais

Panašūs straipsniai:

(Laisvalaikis,hobis,automobiliai)

2024-02-03 » Didžiausias pajamas uždirbę pasaulio futbolo klubai
2023-01-29 » Elektromobilių gamintojų apžvalga
2021-06-12 » UEFA Euro 2020
2021-01-30 » Dvidešimt didžiausias pajamas uždirbusių pasaulio futbolo klubų
2020-02-15 » Lašišų ir šlakių žūklė žiemą - pavasarį
2020-01-18 » Dvidešimt didžiausias pajamas uždirbusių pasaulio futbolo klubų
2019-10-26 » 2019 metų Tokijo automobilių paroda
2019-09-14 » Frankfurto automobilių paroda
2019-08-31 » 2019 metų FIBA pasaulio krepšinio čempionatas
2019-07-27 » 2019 metais patys vertingiausi sporto klubai pasaulyje. Jau ketvirtus metus iš eilės pačiu vertingiausiu pasaulyje sporto klubu buvo pripažintas amerikietiškojo futbolo atstovas Dalaso Cowboys.

 
Dar nėra komentarų