Žinomas investuotojas pirmenybę apsaugai nuo infliacijos teikia kriptovaliutoms

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2021-10-20 17:58 Komentarai: (0)
Milijardierius investuotojas Paul Tudor Jones trečiadienį CNBC sakė, kad kriptovaliutas šiuo metu laiko geresne apsauga nuo infliacijos nei auksą.

„Šiuo metu būtent tam teikčiau pirmenybę, o ne auksui. Akivaizdu, kad yra vieta kriptovaliutoms. Akivaizdu, kad šiuo metu tai laimi lenktynes su auksu“ - sakė jis.

Paul Tudor Jones, teigiamai vertinantis bitkoiną ir kriptovaliutas, taip pat CNBC sakė esąs labai susirūpinęs dėl kylančios infliacijos, nurodydamas, kad tai kelia didelę grėsmę JAV finansų rinkoms ir atsigaunančiai nuo Covid nukentėjusiai ekonomikai.

„Mano portfelyje yra kriptovaliutų skaitmenys“ - sakė minimas investuotojas turėdamas omenyje turimų kriptovaliutų procentą.

Dar birželio mėnesį Paul Tudor Jones CNBC teigė, kad bitkoinas yra puikus būdas ilgainiui apsaugoti savo turtus, vadindamas didžiausią pasaulyje kriptovaliutą aktyvu, tokių kaip auksas, t.y. saugykla.

Milijardierius investuotojas teigė, kad jis geriau turėtų patį bitkoiną, nei investuotų į ETF susietą su šios kriptovaliutos ateities sandoriais. Tačiau jis sakė, kad ETF veiks gerai, o investuotojai turėtų „labai patogiai jaustis“, kad tai patvirtino JAV vertybinių popierių ir biržos komisija.
 
Dar nėra komentarų