Coinbase akcijos kaip apsauga nuo bitkoino nepastovumo?

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2021-04-12 16:22 Komentarai: (0)
Daugeliui investuotojų Coinbase Global kriptovaliutų biržos debiutas Nasdaq biržoje pirmą kartą atvers duris į dviejų trilijonų JAV dolerių rinką, o tiems, kurie savo portfelyje jau turi bitkoinų ar kitų kriptovaliutų, jos akcijos gali apsaugoti nuo didelio šios turto klasės nepastovumo.

„Investuojančiam į kriptovaliutas, kuris taip pat perka Coinbase akcijas, jos suteikia galimybę diversifikuoti riziką, nes birža yra labai pelninga platforma, įtraukta į kitą vertybinių popierių biržą, kur pirkėjų ir pardavėjų srautai gali būti mažiau susiję, nei daugelio skaitmeninių priemonių kainos“ - sako investuotojas ir Validus Power Corp finansų vadovas Greg Foss.

Coinbase gali būti patraukli ir dėl kitos priežasties. Tai sukuria galimybę diversifikuotai investuoti į erdvę, kurioje dauginasi kriptovaliutų žetonai ir yra nedaug pasyvių priemonių atlikti išskaidymą, atkreipia dėmesį D. A. Davidson& institucinės analizės vadovas Gil Luria.

„Coinbase laimės, nesvarbu kuri kriptovaliuta pasirodys nugalėtoja, nes jos pajamos labiau priklauso nuo prekybos apimties, kuri dažnai yra mažiau kintanti nei turto vertė“ - tikino jis.

Tačiau Kevin Kelly, atsakingas už analitinės firmos Delphi Digital makro strategijas, perspėja investuotojus, ieškančius mažesnio kintamumo investicijų. Jis mano, kad jie turėtų pirmąją Coinbase įtraukimo į biržą savaitę palaukti, t.y. nieko nedaryti, nes šiuo laikotarpiu jis tikisi didelio jos akcijų kainos svyravimo.

Coinbase debiutas Nasdaq biržoje su tiesioginiu įtraukimu į prekybos sąrašą numatytas balandžio keturioliktą dieną. Didžiausia Amerikos kriptovaliutos birža neplatino savo naujų akcijų, o esami akcininkai gali nedelsdami likviduoti savo turimus vertybinius popierius. Nasdaq privačioje rinkoje paskutinės prekybos metu Coinbase buvo įvertinta 90 milijardų dolerių suma.
 
Dar nėra komentarų