W.Buffett įsigijo Verizon ir Chevron akcijų

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2021-02-17 18:55 Komentarai: (3)
Legendinio investuotojo Warren Buffett investicinė kompanija Berkshire Hathaway atskleidė, kad įsigijo telekomunikacijų bendrovės Verizon ir naftos sektoriaus atstovės Chevron akcijų.

Pirmos kompanijos turimo vertybinių popierių paketo vertė siekia 8,6 mlrd. dolerių, o antrosios - 4,1 milijardo dolerių.

Ši informacija paaiškėjo po to, kai Berkshire Hathaway pateikė ataskaitą apie savo turėtas investicijas praėjusių metų pabaigoje. Tuo pačiu paaiškėjo, jog legendinio investuotojo kompanija pardavinėjo kai kurių turėtų bendrovių akcijas.

Buvo sumažintas ir turimų Apple akcijų kiekis, nors jos ir liko didžiausia Berkshire Hathaway investicinio portfelio dalimi, įvertinta 121 mlrd. dolerių.

„Tai yra Warren Buffett stiliaus investicijos. Verizon akcijos kainos ir pelno akcijai santykis yra žemas, o naftos kompanijų akcijos gali ilgą laiką brangti, nes tikimasi naftos kainų kilimo“ - sakė Check Capital Management investicijų vadovas Steven Check.

Berkshire Hathaway pradėjo investuoti į Verizon ir Chevron nuosavybės vertybinius popierius 2020 metų trečiąjį ketvirtį, tačiau JAV vertybinių popierių ir biržos komisija (SEC) sutiko, kad apie tai būtų pranešta su pavėlavimu.
 
1.   Parašė GX   2021-02-18 10:48  

Man regis ne tą mesiją čia viešina. Ir asilui aišku, kad geriausiomis cheat up investicijomis/machinacijomis užsiima Elonas Muskas. O šitas nebent įdomus tiems, investuotojams, kam per 70 metų. O tokie dėdulės savo kapitalą į saugias obligacijas sukišę savo jahtose su olialia pupytėmis žaidžia. O ne naujų investavimo galimybių ieško.

 
2.   Parašė W Buffett   2021-02-18 11:13  

Gx cia sutavim sunku ir nesutikti,Elonas topinis Influenceris 21 centurio

 
3.   Parašė C#   2021-02-18 11:44  

Isigijo tai isigijo, ko cia lendat tam buffetui kiekviena syki i kisene. Pavydit gal