Tether didina pranašumą prieš bitkoiną

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2019-10-02 13:35 Komentarai: (1)
Bitkoinas turi septyniasdešimties procentų dalį skaitmeninio turto vertėje, tačiau tether dominuoja pagal operacijų apimtį, t.y. parduodamų žetonų skaičių. Tą rodo CoinMarketCap.com paskelbti duomenys.

Pirmą kartą šiuo atžvilgiu tether virtuali valiuta pasirodė geriau nei bitkoinas šių metų balandį, o nuo rugpjūčio pradžios ji sistemingai padidino savo pranašumą iki aštuoniolikos procentų.

Amerikos priežiūros tarnyba atsargiai vertina tether, kuris yra dažniausiai naudojama vadinamoji stabili valiuta (stabili moneta), kuri laikoma atspari kainų pokyčiams, dažnai dėl derinio su kita valiuta (pavyzdžiui, Kinijos juaniais) ar dėl rezervų.

Aktyviausiems treideriams arba prekeiviams tai yra vartai į kriptovaliutų rinką.

Tokiose šalyse kaip Kinija, kur skaitmeninių valiutų biržos yra uždraustos, besidomintieji nereguliuojama rinka gali lengvai nusipirkti tether už grynuosius pinigus, o po to už juos įsigyti kitas skaitmenines valiutas, sako Blokberg technologiją siūlančios bendrovės ConsenSys atstovas Lex Sokolin.

Tether kriptovaliutos vertė nuo metų pradžios ūgtelėjo 0,5 procento, o per pastaruosius vienerius metus - 1,35 procento.
 
1.   Parašė mariukas2   2019-10-02 14:54  

Labai paplito leverage naudojimas biržose + Binance už tether holdinimą moką 10% annual.