Kai ekonomika žlugs - auksas iššaus

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2018-11-27 16:30 Komentarai: (5)
Investavimo guru Peter Schiff pataria, kad išmintingi investuotojai šiuo metu turėtų rinktis auksą, nes šio vertingojo metalo kaina iššaus į viršų kai ekonomika galiausiai žlugs.

„Manau, kad žmonės visiškai nesigaudo tame, kas šiuo metu vyksta pasaulyje. Jie nesupranta Amerikos ekonomikos, jie nesupranta Fed. Bet jie bus labai grubiai pabudinti, o protingi investuotojai šiuo metu perka auksą“ - tikino jis.

„Ilgalaikėje perspektyvoje aukso ir sidabro kaina kils. Ir ilgalaikė perspektyva gali būti daug arčiau nei daugelis žmonių galvoja“ - sakė Euro Pacific Capital vadovas.

„Visa tai artėja prie piko ir viskas priklauso nuo to, kada tai sprogs. Kai tai nutiks - auksas iššaus“ - perspėjo Peter Schiff.

Dėl visų problemų jis kaltina Amerikos Centrinį banką, kuris, anot jo, daugelį metų manipuliuoja obligacijų kainomis ir palūkanų normomis.

„Manau, kad oras išeina iš burbulo. Amerikos akcijų rinkoje prasidėjo kritimas, nes vis daugiau ir daugiau žmonių supranta, kad didelė recesija, kuri bus gilesnė nei kaip mes dabar vadiname 2008 Didžioji recesija, jau yra už kampo. Jie pirks auksą ir tai darys dideliais kiekiais“ - sakė jis.

„Manau, kad aukso kaina bus aukštesnė. Ji gali būti daug didesnė. Aš turiu omenyje tūkstančiu dolerių arba dar daugiau. Aš nežinau. Viskas priklauso nuo to, kaip toliau viskas vyks. Manau, kad bus didelis sprogimas. Tai didžiulis kredito burbulas. Mes matysime nemokumo, uždarymų ir bankrotų bangas“ - reziumavo Euro Pacific Capital vadovas Peter Schiff.
 
1.   Parašė kibiras   2018-11-27 19:20  

Dvigubai brangs. Ir bus defliacija.

 
2.   Parašė C#   2018-11-27 19:27  

Jei bus defliacija auksas vaziuos zemyn kaip ir visa kita.

Shifas vienas is tu kur prapiso, bet aisku jis teisus ir toliau vaidina guru.

 
3.   Parašė saulius-fx   2018-11-27 20:15  

Daug uzsicikline ties - o taip vadovelyje parasyta.....

 
4.   Parašė W Buffett   2018-11-27 22:28  

As nezinau viskas priklauso nuo to kaip toliau vyks..... visi galim toki suda malt .

 
5.   Parašė Edmas   2018-11-28 09:09  

Ilgalaikeje perspektyvoje visi mirsim.Ka nestis i kapus auksa,akcijas ar NT?