Ronaldo lėmė Juventus klubo akcijų kainos šuolį

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2018-07-05 17:19 Komentarai: (0)
Įsibėgėjant spekuliacijoms, jog vienas iš geriausių dabartinių futbolininkų Cristiano Ronaldo gali pereiti žaisti į Italijos Turino Juventus klubą, tai lėmė jo akcijų kainos šuolį Milano biržoje.

Remiantis Marca sporto laikraščio duomenimis, dabartinis šio Portugalijos futbolininko klubas Real Madrid tariamai pritarė jo pardavimui už šimtą milijonų eurų. Dabartinė Cristiano Ronaldo išpirka iš Ispanijos super futbolo klubo siekia vieną milijardą eurų, tačiau yra numatyta išlygą, kad puolėjas gali būti parduotas už ne mažiau nei šimtą milijonų eurų.

Kaip skelbiama, portugalas sutiktų su trisdešimties milijonų eurų vertės metiniu atlygiu.

Būtent ši informacija ir lėmė, kad Juventus futbolo klubo akcijų kaina Milano biržoje šiandien vienu metu buvo pašokusi virš dešimties procentų bei tuo pačiu pakilo iki aukščiausio lygio nuo pat vasario mėnesio.

Per paskutines penkias prekybos sesijas Italijos klubo akcijų vertė jau ūgtelėjo dvidešimt trimis procentais.

Remiantis Forbes leidinio duomenimis, per praėjusius metus Cristiano Ronaldo uždirbo (atlyginimas plius premijos) 61 milijoną dolerių ir papildomai 47 milijonus dolerių iš savo vaizdo panaudojimo. Dabartinis kontraktas su Real, kurio spalvas jis atstovavo devynerius metus, galioja iki 2021 metų.

Artėjant vakarui už vieną Juventus futbolo klubo akciją Milano biržoje buvo mokama po 0.806 eurus, arba 9,29 procento daugiau nei vakar. Per pastaruosius vienerius metus metus šios akcijos pabrango 54,4 procento.
 
Dar nėra komentarų