S&P500 grąža šiais metais bus neigiama, o bitcoin nėra saugus

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2018-01-11 17:05 Komentarai: (0)
Žinomas milijardierius ir obligacijų rinkos žinovas Jeffrey Gundlach pareiškė, kad vieno iš pagrindinių Amerikos akcijų rinkos indeksų S&P500 grąža šiais metais bus neigiama. Jis taip pat abejoja dėl ilgalaikės populiariausios pasaulyje virtualios valiutos bitcoin vertės.

„Visi recesijos rodikliai rodo, kad jos nėra, o tai reiškia, kad ji jau įtraukta į kainas“ - sakė minimas specialistas ir aktyvų valdytojas.

„Štai kodėl manau, kad platus rinkos indeksas S&P500 po labai sėkmingos 2018 metų pradžios, smuks“ - pridėjo Jeffrey Gundlach.

Minimam Amerikos akcijų rinkos indeksui šių metų pradžia yra geriausia nuo pat 1964 metų.

Žinomas milijardierius ir obligacijų rinkos žinovas Jeffrey Gundlach atskleidė, kad jis neturi įsigijęs populiariausios pasaulyje kriptovaliutos bitcoin. Būtent šios virtualios valiutos vertė praėjusiais metais tiesiog itin įspūdingai šoktelėjo bei tokiu būdu atkreipė tiek reguliuotojų, tiek įvairių pirmaujančių institucijų vadovų, tiek eilinių investuotojų dėmesį.

„Žmonės galvoja, kad tai saugu“ - sakė DoubleLine Capital, kuri praėjusių metų pabaigoje valdė 119 mlrd. dolerių vertės aktyvus, investicijų padalinio vadovas Jeffrey Gundlach.

„Aš jaučiu, kad yra priešingai“ - pridėjo jis tuo pačiu įspėdamas.

DoubleLine Total Return Bond fondo investicinė grąža praėjusiais metais sudarė 3,8 procento, bei pagal šį rezultatą jis aplenkė aštuoniasdešimt procentų savo konkurentų. Jis daugiausiai uždirbo iš būsto kreditų.

Jeffrey Gundlach mano, kad šiais metais viena iš geriausių investicijų gali būti žaliavos.
 
Dar nėra komentarų