J.Gundlach: J.Yellen veiklos rezultatai gana geri

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-12-06 16:47 Komentarai: (0)
Amerikos Federalinio Rezervų banko vadovės Janet Yellen vadovavimo šiam bankui rezultatai yra gana geri, sako garsus investuotojas Jeffrey Gundlach, žinomas kaip „obligacijų karalius“.

Kitų metų vasarį Janet Yellen nustos būti Amerikos Centrinio banko vadove. Jeffrey Gundlach įvertino tai, kad per jos vadovavimą buvo pradėtas mažinti FED balansas, be to, padidinta bazinė palūkanų norma.

„Atrodo, kad Janet Yellen pasieks gana gerus rezultatus. Iki šiol niekas nesusprogo. Iki šiol yra gerai“ - tikino minimas investuotojas.

Jis atkreipė dėmesį, kad pasaulio ir Amerikos ekonomika auga, vis labiau iki vis naujų rekordinių lygių kyla akcijų rinkų indeksai, be to, artimiausių šešių - dvylikos mėnesių perspektyvoje nėra galimos recesijos ženklų.

Pasak Jeffrey Gundlach, Janet Yellen įpėdinis Jerome Powell gali susidurti su iššūkiu siekdamas, kad FED nariai sutartų dėl būsimų bazinės palūkanų normos didinimų.

„Manau, kad ponas Powell pamatys, jog nėra lengva pasiekti bendrą sutarimą“ - reziumavo garsus investuotojas Jeffrey Gundlach, žinomas kaip „obligacijų karalius“.
 
Dar nėra komentarų