Bitcoin vertė pašoko iki rekordinio lygio

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-05-02 01:34 Komentarai: (2)
Pirmadienį vakare populiariausios pasaulyje virtualios valiutos bitcoin vertė pastebimai šoktelėjo ir tuo pačiu pakilo iki naujo absoliučiai rekordinio lygio. Tuo pačiu šoktelėjo ir prekybos aktyvumas bei apyvartos.

Vienu metu už vieną bitcoin buvo mokama po 1426.53 dolerius, arba beveik dešimt procentų daugiau nei ankstesnės prekybos sesijos metu.

CoinDesk analitikas Alex Sunnarborg atkreipė dėmesį, jog šoktelėjo pasaulinė prekybos šia virtualia valiuta apimtis, ypač Japonijoje, t.y. bitcoin bitFlyer biržoje. Tad tai, dar vienas pavyzdys, jog auga susidomėjimas šia virtualia valiuta.

„Didžiausias veiksnys dabar yra tai, kas jūs pradedate matyti, jog instituciniai investuotojai domisi visu sektoriumi“ - sakė Brian Kelly Capital kompanijos, kuri neseniai sukūrė skaitmeninio turto fondą užsienio investuotojams, įkūrėjas Brian Kelly.

„Aš nemanau, kad tai yra spekuliaciniai pinigai. Tai yra realūs pinigai, kurie išliks aplink ir sukurs naują internetą“ - teigė Brian Kelly cituodamas savo pokalbius su instituciniais ir kitais investuotojais.

Analitikai atkreipia dėmesį, kad padidėjo susidomėjimas ne tik bitcoin, tačiau ir kitomis virtualiomis valiutomis.

Tačiau prasidėjus antradienio prekybai bitcoin vertė dolerio atžvilgiu buvo nukritusi vienu procentu iki 1406.67 dolerių. Nuo šių metų pradžios minima virtuali valiuta dolerio atžvilgiu jau pabrango keturiasdešimt aštuoniais procentais, o per pastaruosius vienerius metus - net daugiau nei tris kartus.


Bitcoin ir dolerio valiutų kursas išlieka augimo kanale, kuris prasidėjo dar 2015 metų vasarą, bei tuo pačiu pašoko iki naujo absoliučiai rekordinio lygio. Kol kas ženklų apie artėjančią korekciją, kurių jau buvo šiame augimo kanale ne viena, nėra.

 
1.   Parašė onealfa   2017-05-08 15:54  

pirmadienį?... šoktelėjo?... O gal visgi tas augimas truko jau geras 6 savaites?
Ir svarbiausia, gan tolygiai, tiesiškai. Sunku į grafikus pasižiūrėti, rašeivos?
https://i.imgur.com/XLXDfCd.png

 
2.   Parašė onealfa   2017-05-08 16:21  

...quote....
...atkreipia dėmesį, kad padidėjo susidomėjimas ne tik bitcoin, tačiau ir kitomis virtualiomis valiutomis.
..... Nuo šių metų pradžios minima virtuali valiuta dolerio atžvilgiu jau pabrango keturiasdešimt aštuoniais procentais......
....end quote...

Ir vėl pro šalį. Ne tik bitcoin, bet ir kitomis ??? Kur gi ne .
Ir 48% tai jau suprask - labai daug ???
O kad #2 poziciją užimantis ETH nuo metų pradžios 7 USD pakilo iki 102USD, arba x14 kartu, arba 1450% - tai aišku DZIN ? DZIN !
Grafikus žiūrėkit, vyrai, GRAFIKUS !!!
https://i.imgur.com/fMBR2V2.png