Goldman Sachs yra „pernelyg didelis“, kad jį kaltinti

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2011-06-06 13:38 Komentarai: (2)
„Goldman Sachs Group bankas nebus patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už tai, kad pardavinėjo su būsto paskolomis susijusius vertybinius popierius, nes toks žingsnis galėtų kelti grėsmę Amerikos finansų sistemai“ – pareiškė Sanford C. Bernstein & Co. kompanijos analitikas Brad Hintz.

Amerikos Teisingumo departamentas, kuris peržiūri šalies Senato pakomitečio paruoštą ataskaitą, dėl tariamos klaidinančios Goldman Sachs Group banko veiklos, kuomet prieš kilusią finansų krizę šis bankas galėjo klaidinti savo klientus pardavinėdamas jiems išvestinius finansinius instrumentus, ir neatskleisdamas visos informacijos apie galimą riziką, vengs sukelti pavojų penktam pagal valdomo turto dydį šalies bankui, nes šis yra laikomas „pernelyg didelis, kad bankrutuotų“, savo klientams parašė Sanford C. Bernstein & Co. kompanijos analitikas Brad Hintz.

Blogiausiu atveju tikiuosi, kad „pernelyg didelis, kad bankrutuotų“ bankas Goldman Sachs Group gaus susitarimo pasiūlymą, remiantis kuriuo šis bankas gaus baudą, na o Amerikos priežiūros atstovai atsisakys teismo, dėl galimo nusikaltimo padarymo.
 
1.   Parašė Anglas   2011-06-06 15:57  

Kaip gera buti diiiideliu. Tulas zmogelis uz tai tiurmoj dienas leistu su turto kofiskavimu,o cia-bauda,kuri tikrai neprilygs uzdirbtam pelnui,jau nekalbant apie aktyvus

 
2.   Parašė belorusmtz   2011-06-07 07:42  

Zjbs, vieni banditai yra lygesni už kitus