Ateities sandoriai susiję su juaniu leis jums uždirbti

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2010-12-16 18:13 Komentarai: (1)
Ateities sandoriai susiję su Kinijos valiuta juaniu yra patikimiausias būdas uždirbti Azijos valiutų rinkoje, teigia tiek pelningiausio visų laikų Volstrito banko Goldman Sachs, tiek Japonijos Nomura Holdings specialistai.

Goldman Sachs banko valiutų rinkos žinovai teigia, kad būtent juanis tarp visų Azijos valiutų, turi didžiausią potencialą sustiprėti. Jų nuomone, Kinijos valiuta turėtų stiprėti netgi ir tuomet, jeigu paaštrės skolų krizė Europoje, ir tuomet investuotojai ims aktyviau pirkti dolerį.

Pelningiausio visų laikų Volstrito banko specialistai siūlo investuotojams įsigyti dvejų metų trukmės ateities sandorius susijusius su juaniu.

„Juanio galimo pelno ir rizikos santykis yra geriausias tarp visų Azijos valiutų“ – pareiškė Goldman Sachs banko pagrindinis ekonomistas Azijos ir Ramiojo vandenyno regione Michael Buchanan.

Panašios nuomonės dėl investavimo į juanį laikosi ir Japonijos Nomura Holdings specialistai, kurie mano, kad Kinijos valdžia leis rimčiau sustiprėti juaniui kitų valiutų atžvilgiu. Jau kitų metų sausio mėnesį Kinijos prezidentas Hu Jintao lankysis Vašingtone, tad ta proga prieš tai galime sulaukti ir tam tikro juanio sustiprėjimo dolerio atžvilgiu, todėl Nomura Holdings specialistai rekomenduoja įsigyti trijų mėnesių trukmės juanio ateities sandorius.

Nuo šių metų pradžios euras juanio atžvilgiu jau spėjo susilpnėti virš dešimt procentų, na o doleris juanio atžvilgiu yra susilpnėjąs apie 2,5 procentus.
 
1.   Parašė Linksmas   2010-12-16 18:20  

Turėtų drausti tokią retoriką kaip "patikimiausias būdas uždirbti", nes čia jau klientų klaidinimas. Jei tai būtų toks patikimiausias būdas, visi išsilakstytų milijonieriais ir nereikėtų agituoti. Tai tik viena iš daugelio nuomonių, o ne postulatas (kaip pateikiama), kuriuo visi turi tikėti (nepatyrę lengvai ir patiki).