G.Soros investuoja į Lotynų Amerikos viešbučių rinką

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2015-11-24 01:36 Komentarai: (0)
Legendinis investuotojas, milijardierius bei filantropas George Soros nusprendė investuoti Lotynų Amerikoje. Jam priklausanti investicinė kompanija investuos į Argentinos bendrovės, kurį valdo viešbučių tinklą, tolesnę plėtrą.

George Soros investicinė kompanija sutarė su Fen Hotels dėl 300 milijonų dolerių vertės investicijos į tolesnę šios bendrovės viešbučių tinklo plėtrą Lotynų Amerikoje. Šios lėšos bus panaudotos minėtos bendrovės tolesnei plėtrai gimtojoje Argentinoje bei kitose Pietų Amerikos šalyse, t.y. Čilėje, Peru, Ekvadore ir t.t.

Planuojama, kad minėta investicija padės padidinti Fen Hotels valdomų viešbučių tinklą mažiausiai penkiais tūkstančiais naujų kambarių.

„Lotynų Amerikos sostinėse vis dar galima pastatyti už priimtiną kainą” - pareiškė Fen Hotels kompanijos vadovas Patricio Fuks.

Minėta kompanija Pietų Amerikos šalių miestuose jau bendrai valdo 35 viešbučių tinklą, be to, ji žengia ir į Amerikos rinką, kur Majamyje, Los Andžele ir Brukline valdo nekilnojamo turto objektus.

Tačiau vis dėl to, anot Fen Hotels kompanijos vadovo, geresnės perspektyvos yra Lotynų Amerikos rinkoje, tiesa, išskyrus Braziliją, nes ten šiuo metu jau yra per brangu.
 
Dar nėra komentarų