NUO VERSLO PRADŽIOS IKI TVARAUS AUGIMO

» Seminarai, renginiai
Ketinantiems pradėti savo verslą ir nedidelių verslų savininkams
Vietovė: KAUNAS Data: 2012-10-18 18:00 Komentarai: (0) Vertinimai:
Iš 100 įkuriamų įmonių tik 4 pasiekia tvaraus augimo stadiją. Dauguma (74 proc.) lieka tokios būsenos, kai viskas priklauso tik nuo savininko jėgų, atsakomybės ir entuziazmo. O kai jis baigiasi... Šis sėkmingai praktikuojančių verslininkų ir verslo konsultantų parengtas paskaitų ciklas apie tai, kaip nepakliūti į savo verslo vergiją, teisingai pasirinkti prioritetus, išvengti pavojų ir sukonstruoti tvarų augimą.

Naudinga
Ketinantiems pradėti savo verslą ir nedidelių verslų savininkams.

Programoje
Kaip atsitraukti ir pasilikti, komandos formavimas, delegavimas, personalo atranka, įmonės kultūros kūrimas, projektinis valdymas, procesų formalizavimas ir kontrolė, pardavimų organizavimas ir didinimas, rinkos plėtimo strategijos, nauji produktai, greito augimo rizikos.

Temos:

1. Aš ir mano verslas. Kaip nevergauti savo verslui? Ko aš noriu ir siekiu? Laiko valdymas.Ką daryti, kai nieko nespėji. Pasitraukti ir pasilikti. Asmeninės motyvacijos išlaikymas. Lektorius Saulius Jovaišas.

2. Augimo strategijos (naujas produktas, nauja rinka, aukštesnė kokybė, kaina ir pan.) . Rinka (tyrimas, talpumas, konkurencija). Turimų resursų įvertinimas. Lektorė Edita Užkurėlienė.

3. Produktas. Produkto keitimas, vystymas iš to ką turiu ir iš to ko neturiu. Naujo produkto kūrimas. Lektorius Sikstas Ridzevičius.

4. Verslo procesai. Tiekimo grandinės valdymas. Verslo procesų optimizavimas. Kaip įžiūrėti galimybes? Lektorė Danguolė Skibiniauskienė.

5. Personalo valdymas. Organizacijos kultūra. Komunikacija. Jėgų nukreipimas į rezultatyvumą. Atsakomybės. Kontrolė. Delegavimas. Formalizavimas. Motyvavimo sistemos skatinančios augimą. Lektorius Saulius Jovaišas.

6. Personalo poreikis. Struktūra. Personalo atranka. Kaip surasti tinkamus žmones ir juos patikrinti? Lektorius Saulius Jovaišas.

7. Pardavimai. Naujų kanalų paieška. Pardavimų organizavimas. Santykiai su klientais. Lektorius Sikstas Ridzevičius.

8. Karas dėl rinkos. Kaip atimti ir išlaikyti klientą? Konkurencinis pranašumas iš naujo. Lektorius Vytautas Zuzevičius.

9. Finansų ir rizikos valdymas. Informacijos rinkimas, supratimas ir panaudojimas. Kaip užtikrinti įmonės mokumą? Kaip kontroliuoti verslo išlaidas ir neišleisti daugiau, nei uždirbama. Lektorius Algimantas Variakojis.

Tik iki š.m. rugsėjo 14 d. mokymų ciklo kaina 1199 lt.

Po rugėjo 14 d. kaina „Investuok“ prenumeratoriams – 1799 Lt.
Kaina ne žurnalo prenumeratoriams – 1999 Lt.


LEKTORIAI:

Saulius Jovaišas – verslo konsultantas. Ilgametė vadovimo patirtis. UAB “SJ Solutions” savininkas ir vadovas. Praeityje: UAB “M-1” ir “CV-online” generalinis direktorius. Interesų sritis – verslo ir personalo valdymas.

Edita Užkurėlienė – daugiau kaip 10 metų konsultacinio darbo patirtis įvairiose Lietuvos organizacijose. Sukūrė unikalią programą motyvacinę treniruotę, skirtą vadovams, siekiantiems suburti komandą rezultato siekimui ir “darbinės energijos” palaikymui.

Sikstas Ridzevičius – psichologas. Daugiau kaip 15 metų nuosavo verslo patirtis. Leidyklos “Jūsų flintas” savininkas ir vadovas, draudimo brokerio FTB partneris.

Danguolė Skibiniauskienė – UAB “Nepriklausomų verslo konsultantų grupė” direktorė. Daugiau kaip 13 metų patirtis konsultacinėje veikloje. Didelė patirtis vykdant kiekybinius ir kokybinius rinkos tyrimus.

Vytautas Zuzevičius – rinkodaros ir komunikacijos konsultantas. UAB “Aktika Consulting” direktorius. Yra sukūręs daugiau kaip 100 reklaminių kampanijų. Praeityje: UAB “Laisvoji banga” direktorius, UAB “Ogmios centras”, UAB “Hronas” marketingo vadybininkas, reklamos agentūros Adell Taivas Ogilvy projekto direktorius.

Algimantas Variakojis – “Verslo angelų fondo I” bendrasavininkis. Veikla – rizikos investicijos į perspektyvias inovatyves įmones. Praeityje: dirbo FMĮ “Finasta” ir FMĮ “Alga”. Buvo APB Apranga, UAB Panevėžio melioracija, UAB Gateka, AB Invetex, UAB Progresas, UAB Interrida valdybų narys, AB Vernitas stebėtojų tarybos narys bei nekilnojamo turo vystymo bendrovės UAB Pozityvios investicijos vykdančiuoju direktoriumi.

Mokymo ciklą sudaro 36 akademinės valandos (9 mokymai) ir baigiamoji konferencija.

Visi mokymo ciklai bus baigti visų „Investuok“ akademijos absolventų baigiamąja konferencija kaimo turizmo sodyboje tarp Vilniaus ir Kauno š. m. gruodžio 15 d. (šeštadienį).

Mokymai vyks ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, E. Ožeškienės g. 18, Kaune, kartą per savaitę (ketvirtadieniais) patogiu laiku po darbo valandų (18:00–21:30 val.)

Daugiau informacijos el. paštu mokymai@investuok.eu arba telefonu 8 678 79955.

Pinigų grąžinimo garantija: 100 % grąžinsime pinigus, jei mokymai Jums nepatiks!

RENGINIO RĖMĖJAS: ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas

REGISTRACIJA INTERNETU: www.investuok.eu/mokymai
 
Dar nėra komentarų