Prizas žaidimo etapo nugalėtojui

» Straipsniai » Tinklapio naujienos
Pristatomi prizai šio ir būsimųjų žaidimo etapų nugalėtojams bei prizininkams.
versija spausdinimui
Autorius: C# Data: 2006-10-09 21:22 Komentarai: (0)
Kaip ir žadėjome, pristatome prizą antrojo žaidimo etapo nugalėtojui. Kol dar nesame finansiškai pajėgūs įsteigti piniginius prizus, nusprendėme prizininkams (kol kas tik pirmos vietos) dovanoti knygas. Manome, kad toks laimėjimas bus ne tik moralinė paskata, bet kartu padės šviestis, geriau pažinti, bei skatins dar labiau domėtis investicijomis ir finansų valdymu.

Nors užsienio kalbomis šia tema išleista tikrai daug knygų, deja lietuviško leidimo ar vertimo gerų knygų kol kas beveik nėra. Teko ilgai paplušėti, kol radome tokią knygą, kurioje naudingų ir naujų žinių galės pasisemti ne tik pradedantieji, bet ir patyrę investuotojai. Taigi šio etapo nugalėtojui įteiksime mokomąją knygą „Išvestiniai instrumentai tarptautinėse finansų rinkose”, kurios aprašymą patalpinome knygų ir leidinių skyriuje.

Kadangi gerų knygų pasirinkimas Lietuvoje kol kas tikrai menkas, naudodamiesi proga norime kreiptis į visus mūsų tinklapio lankytojus ir paprašyti prisidėti prie mūsų prizinio fondo kaupimo. Jei turite lietuviškų, rusiškų ar angliškų jau perskaitytų ir nebenaudojamų gerai užlaikytų knygų ekonomikos ir finansų valdymo temomis, bei galite jas paaukoti, kreipkitės į mus adresu info@traders.lt Galbūt bendromis pastangomis pavyks sukaupti šiokią tokią bibliotekėlę, iš kurios žaidimo etapų laimėtojai galės knygas pasirinkti patys. Iš anksto dėkojame aukotojams.
 
Dar nėra komentarų