Sanito gen. direktorius - “Mus pirktų tik apsirūkęs investuotojas”

» Straipsniai » Renginiai
Įspūdžiai iš AB "Sanitas" investuotojams surengtos prezentacijos apie 2007m. pirmojo pusmečio veiklos rezultatus ir metines prognozes.
versija spausdinimui
Autorius: Symka Data: 2007-07-27 15:56 Komentarai: (0)
Vakar AB Sanitas Vilniuje, "Holiday Inn" viešbutyje investuotojams ir žiniasklaidai pristatė 2007 metų pirmo pusmečio ataskaitą, pakoreguotus skaičius bei pažadus kasmet dirbti vis pelningiau.

Nors antrasis pusmetis pasak įmonės vadovo nebus toks pelningas kaip pirmasis, tačiau tame nėra nieko baisaus, nes pirmąjį pusmetį 2 mln. pelno buvo gauta už nekilnojamojo turto pardavimą, be to didžiausi pardavimai buvo vykdomi birželio mėnesį, stengiantis aprūpinti sandėlius ir klientus produkcija, kad liepos mėnesį įmonės darbuotojai galėtų pailsėti.

Konferencijos metu įmonės generalinis direktorius Saulius Jurgelėnas į vieno iš svečių klausimą ar Sanito nenori pirkti koks nors stambus investuotojas, atsakė, kad šiuo metu AB “Sanitas” galėtų pirkti tik “žolės apsirūkęs” ir “gerokai apdirbtas” strateginis ar institucinis investuotojas. Kalbant apie naująją gamyklą Kaune, į kurią bus perkeltą dalis įrengimų iš senosios, Saulius Jurgelėnas pažadėjo, kad ji turėtų būti paleista trečiąjį šių metų ketvirtį. Naujoji gamykla padidins įmonės pajėgumus maždaug 5-6%.

Detalesnius skaičius ir konferencijos skaidres galite rasti čia:
http://www.sanitas.lt/images/source/attachments/SANITAS_2007%2007%2026%20LT.pdf

Konferencijos audio įrašas rasite straipsnio apačioje.
P.S. Labai įdomu žiūrėti skaidres pagal audio įrašą.

Symka
Parsisiųsti: Sanito gen. direktorius - “Mus pirktų tik apsirūkęs investuotojas”
Bylos dydis: 10244KB, Siuntimų skaičius: 571
 
Dar nėra komentarų