Atsinaujinęs klubas „Pinigų srautas“ pradeda rudens renginių sezoną

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: Klubas "Pinigų srautas" Data: 2008-09-26 11:06 Komentarai: (0)
Investuotojus ir nepriklausomus finansų analitikus vienijantis klubas „Pinigų srautas“ nuo šiol turi naują vadovą ir sustiprinęs pajėgas pradeda rudens renginių sezoną. Jo metu numatoma rengti šviečiamuosius seminarus, specialistų diskusijas, skelbti publikacijas bei komentarus žiniasklaidoje.

Naujuoju klubo prezidentu trejų metų kadencijai išrinktas dr. Audrius Dzikevičius, iki šiol ėjęs klubo viceprezidento pareigas. A. Dzikevičius investicinių projektų finansavimo srityje dirba nuo 2000 m. Jis yra vienas iš klubo „Pinigų srautas“ steigėjų, aktyviai domisi efektyviu asmeninių lėšų valdymu, investuoja savarankiškai, veda seminarus investavimo ir asmeninio efektyvumo temomis.

„Neramumai šalies ir pasaulio finansų rinkoje tiesiogiai bei netiesiogiai veikia daugumos Lietuvos gyventojų finansus. Kita vertus, daugeliui dar trūksta patirties ir žinių kaip reaguoti į pokyčius ir ką daryti su savo investicijomis. Klubas savo veikla stengsis patenkinti šį informacijos poreikį“, - sako A. Dzikevičius.

Anot jo, nauja klubo vadovybė daugiau dėmesio skirs strateginėms plėtros kryptims – aukšto lygio renginių organizavimui, šviečiamajai veiklai, bendradarbiavimui su žiniasklaida. Klubas „Pinigų srautas“ organizuos ne tik tradicinius šviečiamuosius seminarus bei diskusijas. Bus sustiprinta tyrimų ir analizės veiklos kryptis. Klubo nariams, specialistams bei visuomenei bus pristatomi Vilniaus vertybinių popierių biržoje kotiruojamų bendrovių akcijų tyrimai, stebimos įvairių regionų vertybinių popierių rinkos, analizuojami svarbūs makroekonominiai rodikliai bei reiškiniai. Nauja klubo veiklos sritis - vertybinių popierių rinkos teisės klausimų analizė ir komentarai.

Šių metų pirmąjį pusmetį klubas surengė 11 seminarų ir šviečiamųjų renginių. Didelio dėmesio sulaukė finalinis pavasario semestro renginys – ekonomikos žurnalo „Valstybė“ inicijuota bei klubo „Pinigų srautas“ organizuota pirmoji internetinė ekonomikos konferencija portale „Delfi“.

Klubas „Pinigų srautas“ nuolat bendradarbiauja su šalies žiniasklaidos priemonėmis – teikia nepriklausomų specialistų ir analitikų komentarus. Klubo narių straipsniai bei komentarai publikuoti pagrindiniuose šalies dienraščiuose „Lietuvos rytas“, „Verslo žinios“, „Lietuvos žinios“, ekonomikos žurnale „Valstybė“, šalies regioninėje žiniasklaidoje, interneto portaluose „Delfi“, vz.lt ir kt. žiniasklaidos priemonėse.

Daugiau informacijos apie klubo „Pinigų srautas“ veiklą galima rasti specializuotame asmeninių finansų ir investicijų valdymo informacijos tinklalapyje www.pinigusrautas.lt.
 
Dar nėra komentarų