„Teo LT“ klientams nauja „Trigubos apsaugos“ paslauga

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2008-09-08 11:28 Komentarai: (0)
Integruotų telekomunikacijų, IT ir TV paslaugų teikėja „Teo LT“ privatiems interneto paslaugų ZEBRA klientams sudarė galimybę naršyti, bendrauti ir atsiskaityti internete žymiai saugiau. Tai leidžianti paslauga „Triguba apsauga“ kompiuterius saugos nuo virusų, įsilaužimų ir konfidencialių duomenų vagysčių.

Tyrimų duomenimis, įvairius mokėjimus internetu šiuo metu atlieka maždaug du trečdaliai besinaudojančiųjų internetu ZEBRA. Didžioji jų dalis žino apie būtinybę pasirūpinti kompiuterio saugumu, tačiau savo kompiuteriuose nėra įsidiegę reikiamos apsaugos.

„Teo LT“ Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, norint saugiai bendrauti, naršyti ar atsiskaityti internete, būtina pasirūpinti savo kompiuterio saugumu. „Triguba apsauga“ tai leidžia padaryti ypač paprastai, nereikia diegti programinės įrangos ar vėliau rūpintis jos atnaujinimu“, - sakė N. Ivanauskas.

Naujovė klientų kompiuterius saugos nuo virusų, „Trojos arklių“, kirminų, šnipinėjimo ir reklaminių programų, bus blokuojamos ir tokių programų atakos iš kitų kompiuterių. Atsiskaitantieji, perkantieji ar darantys pavedimus internetu galės jaustis saugiau – „Triguba apsauga“ saugos nuo laiškų, kuriais siekiama, kad vartotojas trečiųjų asmenų tinklapiuose paliktų savo konfidencialius duomenis (angl. phishing).

Norintiems pasinaudoti naująja 9 litus per mėnesį kainuojančia paslauga tereikės ją užsisakyti savitarnos svetainėje „ManoTEO“ ir paslauga bus aktyvuota automatiškai, o mokestis įskaičiuotas į klientui pateikiamą sąskaitą.

Skirtingai nei į kompiuterį diegiamos programos, šis „Teo LT“ tinkle įdiegtas bendrovės „Fortinet“ technologinis sprendimas nelėtina kompiuterio darbo.

Šiuo metu paslauga „Triguba apsauga“ gali naudotis ZEBRA klientai, besinaudojantys DSL interneto planais „Bazinis internetas“, „Optimalus internetas“ ir „Premium internetas“.

„Teo LT“ duomenimis, net 82 proc. interneto ZEBRA klientų žino apie galimus pavojus atsiskaitant internete. Net 96 proc. nerimauja dėl internete plintančių virusų ir galimos jų žalos, tačiau du trečdaliai neturi įsidiegę tinkamos apsaugos nuo jų.

„Teo LT“ – didžiausia Lietuvos plačiajuosčio interneto prieigos ir balso telefonijos paslaugų įmonė, teikianti integruotas telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas gyventojams ir verslui. Didžiausią patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė išskirtinį dėmesį skiria aukštai paslaugų kokybei ir klientų poreikių tenkinimui. 60 proc. Bendrovės akcijų netiesiogiai valdo viena didžiausių Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų korporacijų „TeliaSonera“. „Teo LT“ klientams nauja „Triguba apsaugos“ paslauga
akcijomis prekiaujama Vilniaus ir Londono vertybinių popierių biržose.
 
Dar nėra komentarų