„Teo LT“ naujojo pastato statybos darbai galės būti vykdomi

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2008-08-13 10:34 Komentarai: (0)
Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas paliko galioti žemesnės instancijos teismo sprendimą, leidžiantį pradėti naujojo „Teo LT“ administracijos pastato statybos darbus. Byloje, kurioje buvo skundžiamas Vilniaus savivaldybės sprendimas dėl detaliojo plano patvirtinimo, praėjusį penktadienį paskelbtas teismo sprendimas yra galutinis ir neskundžiamas.

Teismas, išnagrinėjęs bylą, neįžvelgė jokių detaliojo plano tvirtinimo procedūrų pažeidimų.

Į naująjį bendrovės pastatą 2010 metų pradžioje įsikels bendrovės centrinės būstinės bei Vilniaus regiono administracijų padaliniai, kurie šiuo metu yra skirtingose Vilniaus vietose. Naujasis statinys bus kelių aukštingumo lygių, jo apdailai bus naudojamas stiklas, metalas ir akmuo.

Pastate, kurio plotas sieks maždaug 16 tūkst. kvadratinių metrų, darbo kabinetai bus išdėstyti pagal išorines stiklines lauko sienas, kad dirbantiesiems patektų kuo daugiau natūralios šviesos. Vidinėje pastato dalyje bus pagalbinės, pasitarimų ir kitos patalpos.

Naujojo „Teo LT“ administracijos pastato, kurio vertė viršys 80 mln. litų, statybos darbus numatoma pradėti pabaigus visus su statybomis susijusius formalumus.

„Teo LT“ – didžiausia Lietuvos plačiajuosčio interneto prieigos ir balso telefonijos paslaugų įmonė, teikianti integruotas telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas gyventojams ir verslui. Didžiausią patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė išskirtinį dėmesį skiria aukštai paslaugų kokybei ir klientų poreikių tenkinimui. 60 proc. Bendrovės akcijų netiesiogiai valdo viena didžiausių Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų korporacijų „TeliaSonera“. „Teo LT“ akcijomis prekiaujama Vilniaus ir Londono vertybinių popierių biržose.
 
Dar nėra komentarų