„JT Investicijų valdymas“ ir „Orion Securities“ pasirašė investicinių fondų platinimo sutartį

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JTIV Data: 2007-06-14 15:03 Komentarai: (0)
Investicijų valdymo bendrovė „JT Investicijų valdymas“ (JTIV) ir finansų maklerio įmonė „Orion Securities“ pasirašė sutartį dėl penkių JTIV valdomų investicinių fondų vienetų platinimo. Tai jau trečiasis tarpininkas Lietuvoje, kuris platins JTIV valdomus fondus. Fondų vienetus taip pat platina finansų maklerio įmonė „Jūsų tarpininkas“ bei „Šiaulių bankas“.

„Džiaugiamės, kad atsiranda vis daugiau vietų, kuriose investuotojai galės įsigyti sparčiai populiarėjančių mūsų bendrovės valdomų fondų vienetų“, – sakė JTIV direktorius Evaldas Jurevičius.

Pasak jo, fondų platinimas per „Orion Securities“ ne tik praplės investuotojų ratą, bet taip pat supaprastins fondų vienetų įsigijimą.

E.Jurevičiaus teigimu, nemažai investuotojų nemėgsta tvarkyti savo finansų bei investicijų keleto finansinių tarpininkų pagalba, nes tai susiję su papildomais rūpesčiais, laiko kaštais ar net galimais nesusipratimais. „Orion Securities“ klientai, panorėję įsigyti JTIV fondų, tai galės padaryti savo finansų maklerio įmonės pagalba.

“Mes visada siekiame, kad klientams būtų prieinama kuo daugiau kokybiškų investicinių produktų ir paslaugų, todėl nutarėme praplėsti platinamų investicinių fondų ratą”, - sakė „Orion Securities“ direktorius Alius Jakubėlis.

„JT investicijų valdymas“ šiuo metų yra įsteigęs bei valdo penkis fondus: „JT Baltijos akcijų fondas I“, „JT Baltijos akcijų fondas II“, „JT Baltijos akcijų fondas III“, „JT Baltijos fondų fondas I“, „JT Bankų fondas“.

„Orion Securities“ priklauso Norvegijos finansinių paslaugų grupei „Orion“. Įmonė teikia visas investicinės bankininkystės paslaugas ir yra gerai žinoma kaip viena stipriausių patarėjų, investuojant į smulkų bei vidutinį verslą.
 
Dar nėra komentarų