Bitkoinas kitais metais pasieks 250 tūkst. dolerių lygį, nepaisant FTX žlugimo

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2022-12-05 15:34 Komentarai: (7)
Rizikos kapitalo rinkos dalyvis Tim Draper mano, jog bitkoinas iki 2023 metų vidurio pasieks 250 tūkstančių dolerių kainos lygį, net ir po kriptovaliutos metų, kuriuos paženklino pramonės nesėkmės ir mažėjančios kainos.

Tim Draper anksčiau prognozavo, kad iki 2022 metų pabaigos bitkoino kaina viršys 250 tūkstančių dolerių, tačiau lapkričio pradžioje Lisabonoje vykusioje Web Summit technologijų konferencijoje jis pasakė, kad tai realizuosis iki 2023 metų birželio mėnesio.

Minimas investuotojas dar kartą patvirtino šią poziciją šeštadienį, paklaustas, kaip jaučiasi dėl kainos lūkesčių po FTX žlugimo.

„Savo prognozę pratęsiau šešiems mėnesiams. 250 tūkstančių dolerių vis dar yra mano numeris“ – CNBC pasakė Tim Draper.

Bitkoinas turėtų pakilti beveik 1400 procentų nuo dabartinės maždaug 17 tūkstančių dolerių kainos, kad jo prognozė išsipildytų. Nuo metų pradžios kriptovaliuta nuvertėjo daugiau nei 60 procentų.

Skaitmeninės valiutos smunka, nes griežtesnė FED pinigų politika ir grandininė bankrotų banga didelėse pramonės įmonėse, įskaitant Terra, Celsius ir FTX, padarė didelį spaudimą kainoms.

Nepaisant to, Tim Draper įsitikinęs, kad bitkoinas, didžiausia pasaulyje kriptovaliuta, naujaisiais metais turėtų kilti.

„Tikiuosi perėjimo prie kokybiškų ir decentralizuotų kriptovaliutų, pavyzdžiui, bitkoino, o kai kurios silpnesnės monetos taps relikvijomis“ – sakė jis CNBC.

„Mano prielaida yra tokia, kad kadangi moterys kontroliuoja 80 procentų mažmeninių išlaidų ir šiuo metu tik 1 iš 7 bitkoinų piniginių priklauso moterims, užtvanka tuoj plyš“ – sakė Tim Draper.

„Mažmenininkai sutaupys maždaug 2 procentus už kiekvieną pirkinį bitkoinais. Kai mažmenininkai supras, kad tie 2 procentai gali padvigubinti jų pelną, bitkoinas bus visur“ – pridūrė jis.
 
1.   Parašė Orzis   2022-12-05 15:37  

Kosmonautai... Reikėtų atspausdint turbūt minimum 15 trln usd per metus, kad pasiektų tokią kainą iš kokios subinės išlindę čia tie investuotojai

 
2.   Parašė C#   2022-12-05 15:58  

Ralis kazkoks bus anksciau ar veliau, cia ir taip aisku. Betgi sekmes pasiekt buvusias aukstumas, reikia prisimint kad kai kurie veikejai savo liezuviais nemazai prie to prisidejo.

Siaip galejo zmogus nesikuklint, kalt pvz. kad bircoinas pasieks milijona iki 2023 galo.

 
3.   Parašė Petras Kurmelis   2022-12-05 16:00  

Tam, kad taip būtų, bitklaunas turėtų kurti vertę. O dabar jo net blokčeinas toks niekam tikęs, kad niekam nenaudojamas - nei pramonei, nei dvesiančiam NFT menui. Kažkiek naudojamas nebent eterio blokčeinas ir keletas kitų, ne eterio blokčeinų.

 
4.   Parašė GX   2022-12-05 16:10  

250 k pasieks 2022m. Ai jau 2022m baigiasi?,, na tada kitais jau tikrai tikrai to the moon 2023aisiais. Skubėkit pirkt, nes tuoj neliks. Tėvai vaikų inkstus parduos, kad tik bitcoiną nusipirkt. Pamatysit!

Kitaip sakant gal tos rusiškos solovjovo lygio propogandos į ekonomiką nekiškit ką? Pastoviai youtube išmeta apie kripto iš rusyno , kaip hočeš zarabotat 5000 v dien. Kupy crypta s nas y vsio budet šokolade.

 
5.   Parašė C#   2022-12-05 16:18  

Px ta verte, spekuliacijoms ji nereikalinga.

O kad is bitklauno gavosi vienas didelis pish.. realiame panaudojime, yra senas bajeris. Atsiskaitymams naudojamas is bedos, kai tikrai to reikia. Va dabar rusai pradejo intensyviai naudot kripta del sankciju. O tie cheinai vadinami, nu tai visiska meslide, niekur ju nesigirdi, IT visiskas ignoras ant sito reikalo.

Kaip pries kelis metus cia aiskinau kad viskas vyksta per letai, kad is sito reikalo kazkas normalaus issivystytu, tai mulkiai man aiskino nu kad reikia palaukt, nu metus, po to 2, dar po to tris. Nu tai mulkiai ir laukia iki dabar kol cheinai uzvaldys pasauli ir padarys revoliucija, kokia ten ta revoliucija net nelabai aisku, pinigai i kisenius byres kiekvienam uz nieka ar kaip.

O tarp kitko misteris Novogratz'as tuo metu viska pilnai atspejo. Ir kad bircoinas bottooooooomeeed out, ir kad 40k kazkada pasieks

 
6.   Parašė Petras Kurmelis   2022-12-05 17:43  

Normaliai jis parašė, ko čia tas bartas užsigazavo ir mėšlu drabstosi? Čia gi kripto-pliurpalas vyksta, o ne kokia tai politika.

 
7.   Parašė MartaI   2022-12-05 18:09  

Artui banas, nors ir gerbiu kiekvieną pašnekovą, tai ką tu darai yra ne diskusija. Kodėl negali rašyti savo nuomonės? aš tikrai išklausysiu, kad ir kokia ji bebūtu. Demorkatijoje turi būti išklausomas kiekvienas.