„Obligacijų karalius“ nurodė didžiausią grėsmę rinkoms 2020 metais

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2020-01-09 15:29 Komentarai: (0)
Investicinės kompanijos DoubleLine vadovas Jeffrey Gundlach tikina, kad pati didžiausia grėsmė finansų rinkoms šiais metais yra Bernie Sanders.

„Obligacijų karaliumi“ vadinamas Jeffrey Gundlach yra susirūpinęs, kad Bernie Sanders, nepriklausomas senatorius iš Vermonto, bus paskirtas demokratų ir bus jų kandidatas šių metų Jungtinių Amerikos Valstijų prezidento rinkimuose.

Investicinės kompanijos DoubleLine vadovas nurodo, kad nominacija reikštų, kad Bernie Sanders investuotojai turės laikyti „tikra galia“. Septyniasdešimt aštuonerių metų senatorius yra žinomas dėl savo kairiųjų pažiūrų. Į jo siūlymus įeina didesnis turtingųjų apmokestinimas, didelių bankų padalijimas, taip pat minimalaus penkiolikos dolerių už valandos darbą tarifo įvedimas.

„Bernie yra stipresnis, nei žmonės galvoja. Finansų rinkos turės susidurti su tuo, kad kils pavojus, jei Bernie Sanders taps tikru kandidatu į nominaciją“ - tikino Jeffrey Gundlach.

DoubleLine vadovas mano, kad Bernie Sanders nominacija daugiausia priklauso nuo ekonomikos būklės. Kad tai nutiktų, žmonės turėtų labiau nusivilti kapitalizmu ir pažvelgti į socializmo pusę.
 
Dar nėra komentarų