Praktiškai neišvengiamas 40 procentų rinkos kritimas

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2019-03-20 17:30 Komentarai: (0)
Investavimo guru David Stockman įspėja išmintingus investuotojus, kad reiktų pasitraukti iš rinkos prieš neišvengiamą keturiasdešimties procentų kritimą.

„Tai tik dienos prekiautojai, diagramų beždžionės, robo mašinos. Tai neturi nieko bendra su racionalumu ar investicijų analize bet kuriuo protingu laikotarpiu“ - apie augimą akcijų rinkoje po Donald Trump išrinkimo sakė jis.

„Nėra Trump bumo. Mes esame netoli šio ciklo pabaigos. Recesijos nebuvo uždraustos. Tai įvyks per ateinančius metus ar dvejus“ - tikino David Stockman.

„Rugsėjo mėnesį mes pasiekėme Trump piką rinkoje, kai S&P pakilo iki 2940 punktų. Manau, kad tai ilgai lauktas pikas“ - sakė jis.

„Prasti duomenys ateina iš viso pasaulio, ir tai galite matyti eksporto duomenyse, Europos ekonomikoje, didelėse Kinijoje vykstančiose problemose bei galite tai matyti mūsų rodikliuose, kurie buvo labai silpni“ - teigė investavimo guru David Stockman.

Jis taip pat įspėja apie rekordinį biudžeto deficitą.

„Tai didelė rizika. Aš turiu galvoje, kad dabar iš tikrųjų beprotiškas laikas, kad ši rinka ir Vašingtonas, abu yra koridoriaus gale ir visiškai tai ignoruoja. Mes ketiname pereiti prie fiskalinės krizės 2020 metais, kai visas kūdikių bumas išeis į pensiją, o socialinės apsaugos ir medicinos priežiūros išlaidos sparčiai auga, mes to neišvengsime. Tai didelis dramblys kambaryje“ - reziumavo minimas investavimo specialistas.
 
Dar nėra komentarų