Meškų rinka dar nesibaigė

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2018-12-06 13:13 Komentarai: (2)
Kritimas Amerikos akcijų rinkoje nesibaigs tol, kol nenustos augti lūkesčiai susiję su palūkanų normomis, o bendrovių pelnų prognozės nenustos mažėti, tikina Bank of America Global Research strategas.

„Meškų rinka Volstryte, kuri prasidėjo pirmąjį 2018 metų ketvirtį, dar nesibaigė“ - teigė minimo banko vyriausiasis investavimo strategas Michael Hartnett.

„Kai palūkanų normos pasieks piką, o lūkesčiai susiję su įmonių pelnu akcijai pasieks „didįjį dugną“, mes tapsime taktiški buliai“ - pridūrė jis.

Michael Hartnett mano, kad investuotojai turėtų pirkti iPath S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN, kurio vertė auga kartu su taip vadinamu baimės indeksu, t.y. Cboe Volatility Index (VIX), kas leis jiems uždirbti iš išliekančio didelio nepastovumo.

Šiais metais minimas instrumentas jau pabrango 31,7 procento, tuo tarpu vieno iš pagrindinių Amerikos akcijų rinkos indeksų S&P500 vertė per minimą laikotarpį paaugo vos vienu procentu.

Bank of America Global Research strategas taip pat mano, kad gera investicija yra Brazilijos, Rusijos, Indijos ir Kinijos kompanijų akcijų pirkimas ir tuo pačiu šortinimas arba pardavimas FAANG, t.y. Facebook, Amazon, Apple, Netflixa ir Alphabet (Google) įmonių akcijų, t.y. siekis uždirbti iš jų verčių kritimo.
 
1.   Parašė Shadow   2018-12-06 14:31  

Gal norėjo pasakyti, meškų rinka dar net nespėjo įsibėgėti..?

 
2.   Parašė kibiras   2018-12-06 14:56