Kriptovaliutos? - tai spekuliacija ir purvinų pinigų plovimas

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2018-05-15 15:58 Komentarai: (1)
Investuotojas Steve Eisman, kuris tiksliai nuspėjo rizikingų būsto paskolų subprime krizę, mano, jog neįprastas kriptovaliutų populiarumas yra susijęs su spekuliantais ir purvinų pinigų plovimu.

Aktyvų valdytojas, kurį cituoja gerai žinomas leidinys The Wall Street Journal, taip pat nemato jokios pridėtinės vertės, kurią duodą populiariausios pasaulyje virtualios valiutos bitkoino ir kitų panašių kriptovaliutų egzistavimas.

„Aš nesusijęs su kriptovaliutomis“ - prisipažino jis susitikime, kurį suorganizavo CFA Institute bei pridūrė, kad jam įdomu kodėl rinkos reguliuotojai dar nepriėmė jokio sprendimo kaip apsaugoti investuotojus, investuojančius į virtualias valiutas.

Tai ne pirmasis investuotojas ir Volstryto atstovas, kuris neigiamai pasisako virtualių valiutų atžvilgiu. Legendinis investuotojas Warren Buffett perspėjo, jog ši beprotybė susijusi su kriptovaliutomis pasibaigs blogai. Be to, virtualias valiutas sukritikavo ir JP Morgan Chase banko vadovas Jamie Dimon

Po pietų už vieną bitkoiną buvo mokama po 8764.24 dolerius, arba 0,44 procento daugiau nei vakar. Ethereum buvo pabrangęs 0.65 procento iki 733.67 dolerių. Nuo metų pradžios bitkoinas dolerio atžvilgiu atpigo trisdešimt devyniais procentais, o ethereum - tik vienu procentu. Tuo tarpu per pastaruosius vienerius metus jų vertė pašoko atitinkamai 5,2 ir 8,1 karto.
 
1.   Parašė maxa   2018-05-15 16:27  

O jau forex tai kuria pridetinę vertę. Brokerių darbo vietų pavidalu lol