NEKILNOJAMOJO TURTO PARDAVIMAS

» Seminarai, renginiai
Galima įsigyti atskiras paskaitas. Galima įsigyti renginio video įrašus. Šešių paskaitų, dvylikos akademinių valandų kursas apie NT pardavimą. Vilniuje balandžio 26, gegužės 3, 10, 17, 24, 31 d.
Vietovė: VILNIUS ir / arba VIDEO įrašai Data: 2017-04-26 18:00 Komentarai: (0) Vertinimai:
Vilniuje balandžio 26, gegužės 3, 10, 17, 24, 31 d.
nuo 18:00 iki 19:30 val.
Iš viso 12 akademinių valandų. 6 paskaitos trečiadienio vakarais.
Galima įsigyti kiekvieną paskaitą atskirai.
Galima įsigyti renginio video įrašus.


Didžiausios nuolaidos taikomos pirmiems užsisakiusiems. Kainos palaipsniui kyla, priklausomai nuo dalyvių skaičiaus.
Specialaus kainos pasiūlymo ieškokite čia: http://www.investuok.org/akademija/

Investavimo į nekilnojamąjį turtą banga dabar tik kyla. Tokiais atvejais labai svarbu gerai išmanyti pardavimo niuansus, kad galėtumėte parduoti laiku, greitai ir su maksimalia nauda. Net jei šiuo metu tik perkate, būtinai turite suprasti kaip parduosite, jei susiklostys nepalankios sąlygos arba rasite geresnį variantą. Nustebsite kokios mažos investicijos į NT gali labai stipriai padidinti jūsų planuojamas pajamas. Dėl to pakvietėme tikrus nekilnojamojo turto srities pofesionalus praktikus pasidalinti savo realia darbine patirtimi su jumis. Jokios teorijos, tik daugybė praktinių pavyzdžių.

Pristatome Jums trumpą, šešių paskaitų, dvylikos akademinių valandų kursą išskirtinai apie nekilnojamojo turto pardavimą.

NEKILNOJAMOJO TURTO PARDAVIMAS

Mokymų programa


Balandžio 26 d. Nekilnojamojo turto paruošimas pardavimui. Lektorius Jurgis Šefleris, privatus investuotojas, "Investuok akademijos" lektorius.

Gegužės 3 d. Klientų paieška, pardavimo procesas ir kainos nustatymas. Lektorius Mindaugas Kazlauskas, nekilnojamojo turto ekspertas, „RE/MAX Capital“ bei „RE/MAX Bravo“ biurų įkūrėjęs, vadovas ir NT tarpininkų mokytojas bei koučeris.

Gegužės 10 d. Gyvenamųjų patalpų pardavimo niuansai. Lektoriai - Justina Juršytė, Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos Komunikacijos vadovė ir Kastytis Žuromskas, "RE/MAX Lietuva" vykdantysis direktorius.

Gegužės 17 d. Žemės sklypų pardavimo niuansai. Lektorius derinamas.

Gegužės 24 d. Komercinių patalpų pardavimo niuansai. Lektorė Viktorija Vanagė, nekilnojamojo turto agentūros „Citus“ direktorė.

Gegužės 31 d. Sandoris. Pardavėjo teisinės rizikos ir pavojai. Lektorė Jolanta Liukaitytė Stonienė, GLIMSTEDT vyresnioji teisininkė ir advokatė.

Kam skiriami mokymai?

Mokymai orientuoti į privačius individualius investuotojus, tačiau tinka ir tiems, kurie jau turi nekilnojamojo turto ir galvoja apie jo pardavimą.

Ko tikėtis po mokymų?

Po mokymų tiksliai žinosite kaip organizuoti nekilnojamojo turto pardavimo procesą ir kaip greičiausiai gauti maksimaliai įmanomą naudą.

Garantijos

Dalyvaudami mokymuose, Jūs niekuo nerizikuojate. Grąžinsime Jums 100 proc. už mokymus sumokėtų pinigų, jei jie neatitiks Jūsų lūkesčių.

Specialaus kainos pasiūlymo ieškokite čia: http://www.investuok.org/akademija/

Registracija: http://www.investuok.org/akademija/

Daugiau informacijos el. paštu mokymai@investuok.eu arba telefonu 8 678 79955.
 
Dar nėra komentarų