OPCIONAI. ŠIUOLAIKINĖ SPEKULIACIJA IR ASMENINIŲ INVESTICIJŲ OPTIMIZAVIMAS.

» Seminarai, renginiai
Šis kursas tinkamas ir pažangiam ilgalaikiam investuotojui, kuris išmaniai naudodamasis šia priemone sumažins savo galimą riziką, ir spekuliantams, kuriems tai gali būti kur kas mažiau kapitalo reikalaujanti alternatyva.
Vietovė: VILNIUS Data: 2016-04-06 18:00 Komentarai: (0) Vertinimai:
Opcionai. Praktikumas
Vilniuje balandžio 6, 13, 20 ir 27 d.
18:00 iki 21:15 val.
Iš viso 16 akademinių valandų.


Specialaus kainos pasiūlymo ieškokite čia: http://www.investuok.org/akademija/

Investavimo pasaulis kupinas įvairų priemonių, leidžiančių ne tik padidinti pelną, bet ir sumažinti riziką. Tačiau individualiam investuotojui sunku pasirinkti tinkamiausius, o kartais tiesiog atsispirti sukčių vilionėms. Todėl siūlome Jums praktinius tęstinius kursus apie vieną iš efektyviausių ir dažniausiai profesionalų naudojamą išvestinę priemonę – opcionus. Šis kursas tinkamas ir pažangiam ilgalaikiam investuotojui, kuris išmaniai naudodamasis šia priemone sumažins savo galimą riziką, ir spekuliantams, kuriems tai gali būti kur kas mažiau kapitalo reikalaujanti alternatyva.

16 akademinių valandų praktinių mokymų kursas

OPCIONAI. PRAKTIKUMAS.

Lektorius: Tautvydas Marčiulaitis, šiuo metu dirba „Danskebank“, vienas populiariausių žurnalo „Investuok“ straipsnių autorių. Biržose prekiauja nuo 2004 m., pradėjęs OMXV, vėliau prekiavo FX, ETF, ateities sandoriais, opcionais, CFD, obligacijomis.

Mokymų akcentai

- Kaip veikia opcionai? Bazinės žinios apie tai, kokios yra pagrindinės opcionų charakteristikos ir kaip jie skirstomi.

- Nematomos sąnaudos ir povandeninės srovės, kurios skiria opcionų prekybą nuo paprastų priemonių prekybos.

- Pagrindinės spekuliavimo strategijos – opcionų pirkimas, strategijų iš opcionų pirkimo ir pardavimo kūrimas, padėsiančios rinkai kylant, krintant arba stovint vietoje.

- Opcionų panaudojimas rizikai valdyti – moderni portfelio optimizacija, įtraukiant opcionus.

- Asmeninio portfelio sudarymas ir analizė – kaip sudaryti portfelį, kurioje akcijų dalis būtų bent iš dalies padengta opcionais, o rizikingiausia dalis būtų sudaryta iš opcionų bei jų strategijų.


Kaip tai vyks?
Prašysime Jūsų į mokymus atsinešti savo kompiuterį ir įdiegti demonstracinę prekybos platformos versiją. Po teorinio įvado – praktiniai užsiėmimai su rinkoje dirbančiu profesionalu.

Ko tikėtis po mokymų?
Suprasite, kas yra pasirinkimo sandoriai. Gebėsite parengti ir laikytis asmeninės opcionų prekybos strategijos. Turėsite pakankamai žinių savo ilgalaikio portfelio draudimui arba papildomam spekuliaciniam uždarbiui.

Pinigų grąžinimo garantija: dalyvaudami mokymuose, Jūs niekuo nerizikuojate. Gražinsime Jums 100 proc. už mokymus sumokėtų pinigų, jei jie neatitiks Jūsų lūkesčių.

Registracija: http://www.investuok.org/akademija/

Daugiau informacijos el. paštu mokymai@investuok.eu arba telefonu 8 678 79955.
Registracija:
 
Dar nėra komentarų