„inRED“ plėtos objektą sostinės senamiestyje

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2007-12-07 09:53 Komentarai: (0)
Investicijų bendrovės „Invalda“ grupės nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „inRED“ plėtos dar vieną nekilnojamojo turto objektą – šią savaitę iš Vilniaus arkivyskupijos įsigyta 44 arų teritorija Vilniuje, Pylimo g., kurioje planuojama statyti multifunkcinius pastatus. Planuojama, kad investicijos į šį projektą per trejus metus sieks apie 55 mln. litų.

Pasak „inRED“ direktoriaus Tomo Bučo, vienas iš bendrovės prioritetinių tikslų – prestižinio būsto plėtra. „Nors šiuo metu gyvenamojo nekilnojamojo turto rinkos situacija yra neapibrėžta, mes tikime, kad verta investuoti į išskirtinėse vietose esančius objektus, o Vilniaus istorinis senamiestis visuomet buvo išskirtinis“, - sakė T. Bučas.

„inRED“ per šių metų sausį – rugsėjį pasiekė 77,8 mln. litų apyvartą – tai 1,4 karto nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, kuomet apyvarta siekė 54,7 mln. litų. Per šiuos metus „inRED“ planuoja pasiekti 96 mln. litų apyvartą.

Šiuo metu „inRED“ plėtoja apie 70 investicinių projektų Lietuvoje, Latvijoje ir Ukrainoje, į kuriuos investicijos, numatoma, sieks apie 3 mlrd. litų. Lietuvoje „inRED“ valdo daugiau kaip 119 tūkst. kv. metrų biurų, prekybos ir logistikos ploto, kurio vertė – beveik 364 mln. litų.

„Invaldos“ grupei priklausanti „inRED“ (anksčiau vadinosi „Invalda Real Estate“), pradėjusi veiklą 1994-aisiais, šiuo metu yra viena iš pirmaujančių nekilnojamojo turto bendrovių Lietuvoje. Pagrindinės veiklos kryptys – nekilnojamojo turto plėtra ir valdymas, dalyvavimas finansuojant ir administruojant nekilnojamojo turto investicinius projektus. „inRED“, kurios pagrindinis biuras yra Vilniuje, turi savo atstovybes Kaune, Klaipėdoje, Rygoje (Latvija) bei Kijeve (Ukraina).

„Invaldos“ grupės nekilnojamojo turto sektoriui taip pat priklauso „InReal“, „Invalda Construction Management“ („InCM“), „Invalda Service“ („InService“) ir kitos įmonės.
 
Dar nėra komentarų