Lietuvos alkoholinių gėrimų gamintoja „Vilniaus degtinė“ nusitaikė į brendžio rinką – bendrovės valdomų gaminių portfelyje atsirado pirmasis brendis „Old Vilnius“. Gėrimą „Vilniaus degtinės“ užsakymu gamina Konjake (Prancūzija) įsikūrę konjako namai „Tessendier & Fills“.
„Šio gėrimo poreikis Lietuvoje auga, rinka plečiasi, bet dar nėra perpildyta. Pasirinkome išskirtinį produktą – brendį, kuris nuo pirmo iki paskutinio lašo gaminamas šimtametę brendžio ir konjako gamybos patirtį turinčios Tessendier šeimos konjako namuose Konjake. Planuojame, kad „Old Vilnius“ jau kitais metais pateks į labiausiai Lietuvoje perkamų brendžių penketuką“, – sako „Vilniaus degtinės“ rinkodaros ir komercijos direktorius Laurynas Miškinis.
Brendžio „Old Vilnius“ autorius – 1880 metais įkurtų konjako namų „Tessendier & Fills“ savininkas Jerome Tessendier. Jis kontroliuoja visus gamybos procesus: nuo vynuogių atrankos, iki subrandinto brendžio. Lietuvoje „Old Vilnius“ tik išpilstomas į butelius, kuriuos taip pat sukūrė Prancūzijos meistrai.
Nusprendus išplėsti valdomų produktų portfelį nauja gėrimų kategorija, „Vilniaus degtinė“ derėjosi su 9 Prancūzijos brendžio gamintojais. „Tessendier & Fills“ pasirinkti dėl to, kad šie konjako namai atsako už visus brendžio gamybos procesus ir pateikia gatavą produktą iš vienų rankų.
Brendis „Old Vilnius“ yra švelnaus, šiek tiek salstelėjančio skrudintos duonos, slyvų, medaus ir vanilės skonio, kurie harmoningai persipina su švelniais džiovintų slyvų, medaus, riešutų tonais.
„Šio gėrimo poreikis Lietuvoje auga, rinka plečiasi, bet dar nėra perpildyta. Pasirinkome išskirtinį produktą – brendį, kuris nuo pirmo iki paskutinio lašo gaminamas šimtametę brendžio ir konjako gamybos patirtį turinčios Tessendier šeimos konjako namuose Konjake. Planuojame, kad „Old Vilnius“ jau kitais metais pateks į labiausiai Lietuvoje perkamų brendžių penketuką“, – sako „Vilniaus degtinės“ rinkodaros ir komercijos direktorius Laurynas Miškinis.
Brendžio „Old Vilnius“ autorius – 1880 metais įkurtų konjako namų „Tessendier & Fills“ savininkas Jerome Tessendier. Jis kontroliuoja visus gamybos procesus: nuo vynuogių atrankos, iki subrandinto brendžio. Lietuvoje „Old Vilnius“ tik išpilstomas į butelius, kuriuos taip pat sukūrė Prancūzijos meistrai.
Nusprendus išplėsti valdomų produktų portfelį nauja gėrimų kategorija, „Vilniaus degtinė“ derėjosi su 9 Prancūzijos brendžio gamintojais. „Tessendier & Fills“ pasirinkti dėl to, kad šie konjako namai atsako už visus brendžio gamybos procesus ir pateikia gatavą produktą iš vienų rankų.
Brendis „Old Vilnius“ yra švelnaus, šiek tiek salstelėjančio skrudintos duonos, slyvų, medaus ir vanilės skonio, kurie harmoningai persipina su švelniais džiovintų slyvų, medaus, riešutų tonais.