Laisvadieniais – naujos galimybės naudotis SEB Vilniaus banko paslaugomis internetu

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: SEB Vilniaus bankas Data: 2007-11-12 10:32 Komentarai: (0)
Nuo šiol didžiausio Lietuvoje komercinio SEB Vilniaus banko klientai savo lėšas galės tvarkyti dar greičiau ir paprasčiau – bankas paslaugų internetu sistemos naudotojams savaitgaliais ir kitomis ne darbo dienomis siūlo kur kas daugiau paslaugų negu iki šiol. Banko paslaugų internetu sistema laisvadieniais bus galima ne tik pervesti lėšas į kitas banke esančias sąskaitas, papildyti mokamųjų kortelių sąskaitas, bet ir tuoj pat naudotis šiomis pervestomis lėšomis, pasinaudoti terminuotųjų indėlių paslaugomis.

„Vienas svarbiausių strateginių mūsų banko tikslų – dar didesnis aptarnavimo greitis ir paslaugų kokybė. Siūlomų paslaugų internetu skaičių padidinome atsižvelgę į tai, kad klientai laisvadieniais vis dažniau naudojasi elektroninės bankininkystės paslaugomis. Šias paslaugas tobulinsime ir toliau, užtikrindami, kad jų kokybė nuolatos būtų geriausia rinkoje“, – sakė SEB Vilniaus banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Vytautas Sinius.

Besinaudojantys SEB Vilniaus banko paslaugų internetu sistema klientai savaitgaliais ir ne darbo dienomis taip pat galės sumokėti įvairias įmokas ir mokesčius, pasikeisti valiutą, įsigyti prekių e. parduotuvėse ir už jas tuojau pat sumokėti iš mokamosios kortelės ar banko sąskaitos.

Sukauptos palūkanos už indėlį į kliento banko ar mokamosios kortelės sąskaitą bus pervedamos paskutinę mėnesio kalendorinę dieną, net jei ši diena bus ne darbo diena. Palūkanas už banko sąskaitos likutį taip pat bankas perves paskutinę mėnesio kalendorinę dieną. Jei terminuotojo indėlio termino paskutinė diena yra ne darbo diena, lėšos į kliento pasirinktą sąskaitą bus grąžintos būtent šią dieną. Pasirinkus terminuotojo indėlio termino automatinį pratęsimo būdą, terminas bus pratęsiamas ir ne darbo dienomis.

SEB Vilniaus banko verslo klientai nuo šiol galės naudotis sąskaitos kredito perviršio limitu ir poilsio bei švenčių dienomis, taip pat jį padengti, jei pinigai pervedami iš vienų į kitas sąskaitas SEB Vilniaus banke. Visus kitus kreditus bankas išmokės ir grąžintas kredito įmokas įskaitys į sąskaitą,, kaip įprasta – darbo dienomis.

Trečią šių metų ketvirtį SEB Vilniaus banko klientai aktyviai naudojosi elektroniniais banko paslaugų kanalais. Palyginti su atitinkamu praėjusių metų laikotarpiu, banko elektroninės bankininkystės sistema įvykdytų mokėjimo nurodymų skaičius padidėjo 27,5 procento. SEB Vilniaus banko paslaugų internetu naudotojų skaičius, palyginti su praėjusių metų trečiu ketvirčiu, padidėjo daugiau negu 16 proc. – iki 704 tūkstančių.

Banko išduotų mokamųjų kortelių skaičius per devynis šių metų mėnesius, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, padidėjo 10 proc. – iki 1,2 milijono. Per devynis šių metų mėnesius SEB Vilniaus banko kortelių turėtojai vidutiniškai atlikdavo 6,2 mln. atsiskaitymo ir pinigų išgryninimo operacijų per mėnesį – 57,3 proc. daugiau, negu analogišku laikotarpiu 2006 metais. 2007 metų trijų ketvirčių vieno mėnesio vidutinė atsiskaitymų ir pinigų išgryninimo iš mokamųjų kortelių sąskaitų suma siekė 1,3 mlrd. litų – 62,5 proc. daugiau negu tuo pačiu laikotarpiu pernai.
 
Dar nėra komentarų