Pasaulio investavimo „banginiai“ — Lietuvoje

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2007-11-08 11:49 Komentarai: (0)
„Hansabankas“ penktadienį Vilniuje organizuoja konferenciją vyks konferencija „Investavimas: rizikos ir galimybės“. Į šią konferenciją atvyksta vieni garsiausių pasaulyje investavimo ir rinkų ekspertai. Konferencijoje pranešimus skaitys atstovai iš “JP Morgan”, “T.Rowe Price”, “Morningstar”, “Franklin Templeton” bendrovių, “Hansabanko” specialistai.

„JP Morgan Fleming Asset Management“ investuotojų komandos „Global Multi Asset Group“ (GMAG) strategas Tom Elliott apžvelgs pasaulio ekonomiką ir rinkų perspektyvas 2008 metais. Borno Janekovic, „Franklin Templeton“ pardavimo vadovas, atsakingas už verslo vystymą ir rinkos plėtrą naujosiose Europos Sąjungos ir Rytų šalyse, kalbės apie naujas besivystančias rinkas, atskleis, ar dar yra potencialo joms vystytis. Miska Pyykko, „GAM Fund Management Limited“ klientų vadovas, konferencijos dalyviams pasakos, kas yra apsidraudimo nuo rizikos fondai. Lars Ohnemus, didžiausio tarptautinio investicijų į nekilnojamąjį turtą fondo Baltijos šalyse „Baltic Property Trust“ vykdomasis direktorius bei vienas iš Baltic Management Institute (BMI) vadovų, analizuos nekilnojamojo turto fondus.

Kaip teisingai pasirinkti įvairius investavimo derinius, konferencijos metu patars Darrell Riley, „T. Rowe Price Global Investment Servines Limited“ viceprezidentas. Ketil Myhrvold, „Morningstar Norge AS“ vykdomasis direktorius, atsakys į klausimą, kaip palyginti ir pasirinkti fondus. Pranešimą apie investicijų portfelio valdymą skaitys „Hansabanko“ Asmeninės bankininkystės departamento investicinių portfelių valdytojas Paulius Dumšė. Konferenciją moderuos „Hansabanko“ Finansų rinkų tarnybos vadovas Tomas Andrejauskas.

Ši konferencija skirta „Hansabanko“ klientams ir visiems kitiems investuotojams, kurie investuoja aktyviai ir stambias sumas arba jau ketina investuoti, tačiau jiems reikia postūmio, patarimo.

“Hansabankas” priklauso pirmaujančiai finansinei grupei Baltijos ir Šiaurės šalių regione – “Swedbank”. Ši grupė turi daugiau nei 10,4 mln. privačių ir beveik 436 tūkst. verslo klientų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rusijoje ir Švedijoje.
 
Dar nėra komentarų