“Arco Vara” pradėjo teikti tarptautinę NT tarpininkavimo paslaugą

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2007-10-30 15:22 Komentarai: (0)
Spalį tarptautinė nekilnojamojo turto įmonių grupė “Arco Vara” pradėjo teikti tarptautinio nekilnojamojo turto (NT) tarpininkavimo paslaugą, kuri padės klientams sklandžiai įsigyti nekilnojamojo turto užsienyje.

Pirmojo paslaugos teikimo etapo metu kompanija didžiausią dėmesį skirs Bulgarijos nekilnojamajam turtui, tačiau artimiausiu metu ši paslauga plėsis ir į Baltijos šalių, Ukrainos ir Rumunijos rinkas.

Naujos paslaugos paketas sudarytas atsižvelgiant į platesnį žmonių akiratį, leidžiantį numatyti galimybes investuoti į turtą svetur. Paslaugą sudaro konsultacijos, pasiūlymų prezentacijos, viso pardavimo proceso organizavimas bei, esant poreikiui, finansiniai sprendimai ir prezentacinės kelionės.

Poreikis tokiai paslaugai buvo jaučiamas jau kurį laiką, o ypač didelis susidomėjimas Bulgarijos rinka paskatino įgyvendinti šią paslaugą kuo greičiau.

“Arco Vara” grupės tarptautinio tarpininkavimo eksperto Mark Shein teigimu, Bulgarija patraukli tuo, jog tai Europos Sąjungai priklausanti valstybė su augančia rinka, puikia geografine vieta ir nuostabiu klimatu. „Mes tęsime tarptautinės paslaugos plėtrą, nes siekiame, kad nekilnojamojo turto įsigijimas užsienyje mūsų klientams būtų kuo sklandesnis ir paprastesnis. Esu įsitikinęs, kad tai didelis pliusas mūsų klientams, nes konsultacijos teikiamos mūsų biuruose jų šalyje ir jų gimtąja kalba, o pirkimo procesas vyksta pagal kiekvieno kliento pageidavimus“, – sakė M. Shein.

Jam pritaria ir tarptautinio tarpininkavimo ekspertė Lietuvoje Laura Ramanauskaitė, kuri pabrėžia tai, jog turto kainos ten nuolat auga, tad investuoti išties patrauklu. Be to, šioje šalyje gera atostogauti, nes kiekvienas ras širdžiai mielą užsiėmimą kalnuose ar prie jūros.

Tarptautinio tarpininkavimo komanda stengiasi kuo sparčiau pasiūlyti visą paslaugos komplektą visiems “Arco Vara” grupės klientams 29 biuruose Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Ukrainoje ir Bulgarijoje bei Rumunijoje. Taip pat ir kitose Europos valstybėse, jei mūsų klientai domėsis turtu jose. Paslaugų padalinyje “Arco Vara” grupėje šiuo metu dirba beveik 380 žmonių.
 
Dar nėra komentarų