„PZU Lietuva“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Vilniaus universitetu

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2007-10-16 13:30 Komentarai: (0)
Antradienį draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ ir Vilniaus universiteto atstovai pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl bendros veiklos studijų ir mokslo srityje. Tai jau antra tokio pobūdžio sutartis per ilgalaikį šių įstaigų bendradarbiavimą, užsimezgusį 2006 metų birželio mėnesį.

Pagrindinis šios bendradarbiavimo sutarties tikslas – suteikti galimybes studijuojantiems asmenims tobulėti tiek teoriniame, tiek ir praktiniame lygmenyse bei paskatinti būsimuosius specialistus kelti savo profesionalumo lygį draudimo srityje.

„Nuolat stebime ir tiriame rinką, galvodami apie mūsų įmonės perspektyvas ir bendrą draudimo rinkos vystimąsi. Manome, kad bendromis aukštojo mokslo įstaigų ir draudimo verslo atstovų pastangomis galima pasiekti efektyvių rezultatų šviečiant draudimo rinką ir keliant draudimo srities atstovų profesionalumo lygį“, - teigia „PZU Lietuva“ generalinis direktorius Gintautas Mažeika.

Sudaryta sutartis abi šalis įpareigoja bendradarbiauti 2007-2008 metais: studijų metu draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ atstovai skaitys paskaitas VU Ekonomikos fakulteto Vadybos ir verslo administravimo studijų programos draudimo šakos studentams, jiems šioje kompanijoje bus suteikta galimybė atlikti gamybinę ir mokomąją praktiką, o perspektyviausiam draudimo šakos studentui bus skiriama vardinė 5 tūkst. litų stipendija 2007-2008 mokslo metams.

„Bendradarbiaujant su verslo įstaigomis, mūsų studentams suteikiama galimybė dar studijų metais įgyti ne tik teorinių, bet ir praktinių pasirinktos profesijos žinių“, - sako Vilniaus universiteto rektorius akad. Benediktas Juodka.

Jo teigimu, mokymo ir verslo įstaigų bendradarbiavimas padeda kelti studijų kokybę bei užtikrina studijų programų efektyvumą tam, kad VU absolventai taptų konkurencingi šiuolaikinėje rinkoje, kuriai reikalingi specialistai, sugebantys pritaikyti naujausius mokslo pasiekimus ir priimti novatoriškus draudimo vadybos sprendimus.
 
Dar nėra komentarų