„Omnitel“ pradėjo prekybą „Apple“ kompiuteriais

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2007-10-15 11:22 Komentarai: (0)
Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė bendrovė „Omnitel“ toliau plečia nešiojamųjų kompiuterių asortimentą ir pradeda prekybą visame pasaulyje populiaraus prekės ženklo „Apple“ nešiojamaisiais kompiuteriais su mobiliuoju internetu „Omni Connect“.

„Prekės ženklu „Apple“ pažymėtus kompiuterius itin vertina kūrybingi, išskirtinumo ieškantys žmonės. „Tikimės, kad mūsų partnerystė su mobiliojo interneto lydere Lietuvoje paskatins daugiau žmonių naudotis nepriekaištingo dizaino ir puikių techninių savybių „Apple“ nešiojamaisiais kompiuteriais su pažangiausia pasaulyje „MacOS X“ operacine sistema“, – sakė „Apple“ atstovė Lietuvai, Latvijai ir Estijai Žydrūnė Putelytė.

„Omnitel“ viceprezidento komercijai Remigijaus Štaro teigimu, vartotojams, įsigijusiems nešiojamąjį kompiuterį su mobiliuoju internetu, atsiveria neribotos mobiliojo darbo ir pramogų galimybės.

„Šiandien mobilusis internetas teikia didesnes galimybes nei bet kada iki šiol. Plačiausiame Lietuvoje „Omnitel“ 3,5G tinkle, aprėpiančiame jau 159 miestus, miestelius ir gyvenvietes, užtikrinama iki 3,6 Mbps mobiliojo interneto sparta, o vartotojams, užsisakiusiems mobiliojo interneto „Omni Connect“ mokėjimo planą „Connect Pro“, už mėnesinį mokestį suteikiami net 5 gigabaitų duomenų parsisiuntimui - net 5 kartus daugiau nei anksčiau“, - mobiliojo interneto privalumus vardija R. Štaras.

Jau šiuo metu „Apple“ nešiojamaisiais kompiuteriais prekiaujama 6 „Omnitel“ salonuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, šią savaitę jais bus pradėta prekiauti dar 5 „Omnitel“ salonuose.
 
Dar nėra komentarų