„Teo LT“ tieks kompiuterius Šiaulių rajono mokykloms

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2007-10-11 10:35 Komentarai: (0)
Integruotų telekomunikacijų paslaugų teikėja „Teo LT“ trečiadienį pasirašė sutartį su Šiaulių rajono savivaldybės švietimo paslaugų centru dėl kompiuterinės įrangos Šiaulių rajono mokykloms tiekimo. Sutartis, kurios vertė siekia 356 tūkst. litų, buvo pasirašyta bendrovei laimėjus kompiuterinės įrangos ir programinės įrangos įsigijimo konkursą.

„TeoLT“ spalio mėnesį į 21 mokyklą ir gimnaziją Šiaulių rajone pateiks 140 visiškai sukomplektuotų ir mokymuisi parengtų stalo kompiuterių „Lenovo“ su operacine sistema „Microsoft Windows“, biuro programų paketu „Microsoft Office“, apsaugos nuo virusų programomis ir kitomis reikalingomis priemonėmis.

„Teo LT“ Šiaulių regiono vadovo Arvydo Murzos teigimu, konkurso metu įrangos teikėjui buvo keliami labai aukšti reikalavimai dėl įrangos kokybės ir jos aptarnavimo, o laimėjimas jame dar labiau sustiprino kompanijos pozicijas informacijos technologijų rinkoje.

„Mums ypač džiugu, kad vienas pirmųjų tokio pobūdžio „Teo LT“ projektų Šiaulių rajone yra vykdomas švietimo srityje. Savo veikloje visuomet ypač daug dėmesio skiriame moksleivių ugdymui. Įgyvendinus šį projektą galėsime būti ramūs, jog moksleiviai mokysis patikimais ir kokybiškais kompiuteriais“, - teigė A. Murza.

Įvairias IT paslaugas savo klientams „Teo LT“ pradėjo teikti 2006 metais. Šiuo metu bendrovė siūlo kompiuterių nuomos ir jų priežiūros, atsarginių duomenų kopijų, serverių saugyklų ir kitas paslaugas.

Bendrovės kontrolinį akcijų paketą netiesiogiai valdo viena didžiausių Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų korporacijų „TeliaSonera“. „Teo LT“ akcijomis prekiaujama Vilniaus ir Londono vertybinių popierių biržose.
 
Dar nėra komentarų