Grįžtu į spekuliantai.lt

» Dienoraščiai » indenas
Autorius: indenas Atnaujintas: 2008-09-15 Komentarai: (26) Kartai: 10667
<deleted>
 
1.   Parašė aris   2008-09-13 22:02  

Sis tinklapis tikrai ne kiekvienam. Kartais galvoju, kad yra zmoniu, kuriems malonu zeminti kitus. Man sis tinklapis brangus. Negerai yra ji niekinti ir tershti. Esu tikras, kad griauti ir kurti - ne tas pat. Kad kurti reikia daug daugiau jegu ir sugebejimu. Sudie. Nepyk, indene.

 
2.   Parašė indenas   2008-09-13 22:35  

Sudie
Kai Shpykuliai, Exsel2, Mauzeriai, Petios, V++, Gintarain, etc., etc.. etc., etc. vėl "užknis", sugrišiu - tiltų niekada ir niekur nasudeginu. Man irgi brangūs investuotojai ir protingi žmonės, sugebantys pasakyti kažką daugiau negu "užsičiaupk"...

P.S. Tiesiog tie šimtai žmonių, kurie skaitydami mano "nevykusius" dienoraščius puslapyje traders.lt skaitė šio tinklalapio reklamą, dabar skaitys spekuliantai.lt reklamą
Tik tiek.............................viskas labai paprasta.
O savo mintis vistiek turiu užrašyti. Praktika parodė, kad ne tik kvailiai jas skaito, o su protingais labai įdomu padiskutuoti. Gaila tik kad jų - ne tik galvotų, bet šnekančių - tiek mažai...

 
3.   Parašė indenas   2008-09-13 23:27  

Dar ariui,
Peržiūrėjau tavo postus. Investuotojas tu labai silpnas (nepyk, ne tu vienas - joke). Labai dievini traders.lt - OK. Šiaip man irgi patinka kaip pedantiškai čia rodomi fondų nuostoliai (joke).
Spekuliantai.lt, po to kai buvo šlykščiai nuodėmingai parduotas Darbo partijai, be galo apsileido. Tikėkimės pasitaisys

 
4.   Parašė sliux   2008-09-15 00:34  

O tai kam taip mėtytis pirmyn atgal, jei auditorija ir ten ir ten ta pati?
Prisipažinsiu, pats atidžiai neskaitydavau tavo dienoraščio, tik permesdavau akimis. Bet iš komentarų ir peržiūrų kiekio matosi, kad jis buvo gana skaitomas ir įnešė naujų emocijų. Tad jaučiu pareigą bent jau padėkoti už sugeneruotus papildomus puslapio atvertimus

 
5.   Parašė Laurynukas   2008-09-15 09:44  

Nu koks visgi sitas zmogelis apgailetinas - jau toks gudrus, tiek visko zino, tiek naudos puslapiams atnesa.. Pfff, juokas ima. Dulke buvai, dulke ir liksi. Bet kokia kaina siekdamas pritraukti demesio nusipelnysi tik vieno - buti vadinamas isverstaskuriu ir skuduru.

 
6.   Parašė indenas   2008-09-15 11:42  

O kas tau trukdo rašyti savo dienoraštį, kurį visi (įskaitant mane) su pasimėgavimu skaitys, vietoj to kad parazituotum kitų dienoraščiuose?
Man net susidaro įspūdis kad kai kurie berniukai - patys neturėdami ką pasakyti - pasislėpę po skirtingais nick'ais laksto po puslapius, forumus ir blogus ir terorizuoja bei įžeidinėja kitus. Ką darysi, demokratija - menkystų valdžia
Viską susikėliau pas save, atsiprašau visų skaičiusiųjų, palikau Laurynuką vietoj savęs - jį ir skaitykit

P.S. sliux, jei nesunku padaryk
delete from Blogs where author='indenas'. Komentarai tikiuosi pasišalins cascade pagal referential integrities
Ačiū ir sėkmės. Tinklalapis traders.lt tikrai įspūdingas, gražus ir puikiai tvarkomas - matosi kad turi tikrą Šeimininką(-us).

 
7.   Parašė Laurynukas   2008-09-15 12:39  

Apsivemsiu tuoj nuo pasislykstejimo tavimi, indenai.
tu esi apgailetinas ir netgi apverktinas. esi mazas inksciantis sunelis.
savo dienorascio nerasau, nes nemanau, kad mano problemos arba svaisciojimai gali buti idomus kitiems.
beje, ta pati patarciau ir tau. ate

 
8.   Parašė indenas   2008-09-15 12:51  

Tikras "vėmikų klubas" čia susirinkęs. Nuo Ashamano vemia, nuo manęs vemia, nuo Agatos vemia... Bet vistiek skaito, matyt kad galėtų išsivemti.
Kad turi problemų (bent jau su skrandžiu, o gal ir su...) aišku ir be tavo dienoraščio.
Ir kas tu toks kad dalintum patarimus?!
Ate

P.S. Geriau krintančius peilius rinkose gaudytum čia neblevyzgojęs (už patarimą patarimu atsidėkoju).

 
9.   Parašė Fox   2008-09-15 13:12  


vemimas tai nevalingas procesas, kuris apsaugo zmogaus organizma nuo jo paties sau daromu, zalingu organizmui, veiksmu. Taip kad nematau cia problemos: vieni raso, nes negali susilaikyti, bet tai daro samoningai, kiti gi skaito ne sau tinkama informacija ir nevalingai "vemia".

 
10.   Parašė Laurynukas   2008-09-15 13:15  

Nu ir negali vis tiek pabaigti.. Taigi isejai, ko cia atsakineji.
Turetum zinoti, kad pagrindinis bruozas silpno, stuburo neturincio ir kompleksuoto zmogaus yra visada ieskojimas kompanijos ir norejimas slietis prie kito, tuo paciu lyg permetant dali savos atsakomybes. Matai, jau lyginiesi su ashaman, agata, tartum noredamas dalimi savo sudo, kuri esi prirases vien tam, kad atkreiptum kitu demesi, aptepti ir kitus tavo minetus subjektus.
Tai dar karta irodo, kad nesi niekuo ypatingas, ir savo bereiksmemis mintimis tik gadini interneto ora. Kaip jau kazkas pastebejo - dienorastis neprivalo(svelniai tariant) buti viesas.
Zinau, kad realybeje i toki sliuzeli kaip tu niekas nekreipia demesio, todel cia tai bandai daryti bet kokiomis priemonemis (rasai ir paistai visiskas nesamones, prisidengdamas daznai absurdiskais pseudoargumentais) ir po to teisindamasis, kad rasai dienorasti ir po keliu metu tikrinsi, kokios buvo tavo mintys. hahahaha. lops.
p.s. patarimo dublikas tau - dienorasti visada rasyk i vorda.

 
11.   Parašė Agata   2008-09-15 13:48  

Indėne,
netrink savo dienoraščių.
Ne vien Laurynukas juos skaito.
Aš skaitau visada.

 
12.   Parašė indenas   2008-09-15 16:35  

Spekuliantuose pasirodo irgi galima dienoraščius komentuoti. Paieškosiu internete kur blogų komentuoti negalima, pratęsiu. Vistiek man ta aplinkui keliama priešrinkiminė isterija nepatinka. Kas norės skaitys, kas nenorės neskaitys. Kam man tos neigiamos emocijos dėl įžeidinėjimų ir asmeniškumų. Nenormali tokia padėtis, kai vienas ar keli <pypt> gali kiek nori išsidirbinėti.

 
13.   Parašė Agata   2008-09-16 09:45  

Indėne,
neabejoju,kad prisimeni,kokių "komplimentų" susilaukdavo Ashaman prieš metus ir anksčiau.O šiandien...
"Ashaman...dvasinis guru..."
Nepalūžk,Indėne.
Šiuo atveju man visiškai nesvarbu,teisus tu ar ne politiniuose klausimuose.Bet tai tavo nuomonė.O šiuo atveju politikos čia jau visai nebelikę.Kai žmonės turi kitokias politines pažiūras,jie argumentuotai diskutuoja.Čia to nebuvo.Išvada - ne politinės pažiūros čia esmė.O kas - supranti ir tu pats,ir daugelis,nes ne vien naivuoliai juk skaito.Jei neparašo,dar nereiškia,kad nesupranta.

Kaip ir biržose rinka visada teisi,taip ir šiuose klausimuose rinka taip pat visada teisi.Anksčiau ar vėliau ji sustato viską į savo vietas.

 
14.   Parašė Gintarasn   2008-09-18 00:09  

Labiausiai patiko indėno pasakymas "Paieškosiu internete kur blogų komentuoti negalima". Tai viešumo norisi, o dialogo ne (galima ignoruoti įžeidinėjančiuosius).Tik politikos jo rašiniuose nebuvo, o demagogijos apstu.

 
15.   Parašė indenas   2008-09-18 09:53  

Gintarasn, ech jeigu taip lengva būtų atskirti "politiką" nuo "demagogijos"... Jokios demokratijos (iš esmės bandymų ir klaidų metodo) nė neprireiktų. Užtektų: "Ландсбергис сказала надо - комсомол ответил есть!"

 
16.   Parašė Tonis   2008-09-20 11:44  

indėnas, man patiko ir patinka tavo mintys. Neturiu daug laiko rašymui , skaitymui ir diskusijoms, tačiau tavo postuose visada matydavau asmenybės išraišką. Už viską labiausia nekenčiu baimės pasirodyti kitokiu, baimės mintimis, žodžiais ir darbais išsiskirti iš pilkos masės.
Diugu buvo, kad kartu su spekuliantų saito intelektualiuoju elitu atėjai čia . Reiškiu solidarumą tau, tačiau dėl spekuliantai.lt turiu savo poziciją. To saito veikėjus Toma Pilipavičių (Chikirap) , Naurį Treigį , kažkokį Laurinkų (^la ) dar porą-trejetą visada jau laikysiu amoraliais netikėliais , tad nenoriu ir nenorėsiu ju jais neturėti nieko bendro.

Spekuliantuose patyriau tikrai nemažesnį puolimą , nei tu čia dienoraštyje ( tave čia atakavo laurynukas, mane ten alfredukas ). Esmė ta pati , ir stilius panašus, ir "ukas" tas pats

 
17.   Parašė Tonis   2008-09-20 11:44  

Aš tave suprasčiau, jei tave būtų puolęs sliux. Tada iš ties reiktų nusispjauti į tokį saitą, kurio šeimininkai nevertina svečių ( mano atvejis spekuliantuose ).

Man atrodo, kad turėtum 100 kartų labiau vertinti ir atsiželgti į Agatos norą matyti tave čia, nei į tuos, spjaudančius ant tavęs, kurie nori tave išguiti, suniekinti. Negi nesi valinga, kovotojo dvasią turinti asmenybė? Šiaip, pagalvojus apie save, tai kuo aršesnę priešpriešą sutinku, tai tuo stipresnį atkirtį duoti kyla azartas. Visai kitaip reaguoju, jei saito savininkai (spekuliantai.lt) išreiškia norą manęs nematyti . Tada mano pozicija būna jau tokia: "nafiga jūs man , vaikiukai, reikalingi " .

Pasikartosiu, sliux, mano manymu tau nesukėlė preteksto atsisveikinti su jo saitu. O dėl komentarų, tai manau, kad sliux galėtų pasiūlyti variantą ar tai atskiros temos, ar tai dienoraščio , kuriame nebūtų galimybės komentuoti, jei tu nepageidauji komentarų.

Mes esame laisvi. Praėjo tie laikai, kai visiems patiko girdėti tik VIENĄ tiesą ir tik vieną NUOMONĘ. Man patinka skaityti SKIRTINGAS nuomones ( pageidautina argumentuotas ir kultūringas ). Tad norėčiau matyti indėną šiame saite .

 
18.   Parašė indenas   2008-09-20 14:09  

Man asmeniškai šitas puslapis patinka. Jis vienas iš tų tabų, kurie mano Firefox'e atsidaro defaultu. Spekuliantai.lt irgi patinka. Ten dinamiškesnės diskusijos, "intelektualų", kaip tu vadini, irgi netrūksta. Nesu linkęs ko nors personalizuoti, tame tarpe spekuliantų vadų. Visi mes ne be nuodėmės
Tiesiog mums visiems kaip tautai dar labai trūksta kultūros, tolerancijos, padorumo. O iš kur visa tai galėjo atsirasti, ką tik išėjus iš nelaisvės namų?! Tik kai kuriems mūsų politikams (ir jaunuoliams) atrodo kad jie tokie protingi, aukščiausios moralės bei didžiausios "patirties", jog gali mokyti visą pasaulį (nekalbant jau apie postsovietinę erdvę ir ypač Rusiją!) demokratijos "vertybių". Puikybė, kaip žinia, yra mirtina nuodėmė. O už nuodėmes kas būna?
O tai kad kartais parašau pernelyg emocionaliai, tai tik "literatūrinis" metodas. Kitaip mažai kas skaitytų, o juo labiau niekas neįžeidinėtų O dabar skaito net kai viskas pašalinta
Ką nors dar rašyti ranka nekyla, nors stuburą turiu pakankamai kietą (kitaip visada kartočiau tai kam pritaria minia, nes tai ne tik lengva, bet ir naudinga), bet įžeidinėjimai nemaloniai nuteikia. Jeigu nepritarimai (kad ir patys karščiausi) būtų dėl reiškiamų minčių, pateikiant kontrargumentus, tai tik sveikinčiau. Bet kai sako "nesąmones paistai, nes esi skuduras ir tik gadini interneto orą"........
Atvirai pasakius net sovietų laikais to nepatirdavau, nors ir tekdavo su jų ideologija gerokai susikirsti, o visokie "...ukai" klasės susirinkimuose aršiai "smerkdavo", bet net tada be įžeidinėjimų...

 
19.   Parašė Tonis   2008-09-20 15:06  

Tai kame problema, indėne ?


Rašyk dienoraščius, leisk savo mintims materializuotis žodžiais .

Jei erzina ir žlugdo tavo žmogiškąjį pradą netikę komentarai , pasiderink su sliux , kad padarytų , jog nebūtų galimybės komentuoti tavo dienoraštines mintis, arba tau pačiam suteiktų galimybę trinti -moderuoti komentarus iš tavo paties dienoraščio. Išeitis visada kažkokia yra.

O jei norėsi viešos diskusijos, tada sukurk temą , diskutuok, atsakinėk, reaguok.

Dabar gi žiūriu "deleted" , "deleted" ... likę tik dienoraščių pavadinimai. Nesu daugelio perskaitęs ( gal tik vieną kokį dėl laiko stokos ). Šiandien prisiruošiau paskaitinėti tavo mintis ir...na kad nori... nebėra. Negerai taip, indėne, negerai... ( mano manymu - negerai ). Galiu būti ir neteisus, nes vienintelis teisingas atsakymas yra vienintelio teisingo atsakymo nebūvimas

 
20.   Parašė indenas   2008-09-20 19:34  

arba tau pačiam suteiktų galimybę trinti -moderuoti komentarus iš tavo paties dienoraščio.

Kaip tik apie tai ir pagalvojau (skaitai mintis). Kadangi žmonės viešai rašo dienoraščius tam, kad išgirstų kitokias ir argumentuotas nuomones, visai uždrausti komentuoti dienoraščius būtų nelogiška. Kitas reikalas padaryti kad kiekvienas galėtų trinti bet kieno komentarus iš savo asmeninės dienoraščio erdvės. Niekas, būdamas sveiko proto, kritiškų ir logiškų komentarų netrins, bet liejamas ant galvos fekalijas galės nusivalyti. Ir moderatoriams palengvinimas. Programiškai tai padaryti paprasta.

Kaip tik dabar susikaupė minčių parašyti ypač kritišką dienoraščio įrašą apie Rusiją. Laurynukas būtų be galo patenkintas (nors kaip visada pavadintų "išverstaskūriu"), bet tada pasipiktintų akli Rusijos mylėtojai. Visiems niekada neįtiksi. Ir šūdai liesis laisvai visada.......................

 
21.   Parašė indenas   2008-09-20 19:42  

"nes vienintelis teisingas atsakymas yra vienintelio teisingo atsakymo nebuvimas"

Į tokią mintį prof. V.Landsbergis (kurį aš labai gerbiu, todėl taip dažnai skaitau, cituoju bei kritikuoju) pasakytų, kad esi beviltiškai pasiklydęs "filosofinio ir moralinio reliatyvizmo brūzgynuose"

 
22.   Parašė Agata   2008-09-21 12:00  

Man atrodo, kad turėtum 100 kartų labiau vertinti ir atsiželgti į Agatos norą matyti tave čia,


Nesureikšmink manęs taip,Toni.
Gyvenimas yra labai sudėtingas dalykas.Kartais norisi,kad kažkas patvirtintų tau tai,ką išties galvoji esant tiesa.Bet nori,kad tai patvirtintų.Įsitikint savo teisumu.Ir kad patvirtintų ne bet kas...
Juk klystame visi.Suvokus savo klaidą,galima verkšlenti,arba smagiai pasijuokti iš savęs...Koks skirtumas,iš ko juokiesi?Manyčiau,kad Dievo yra nuskriausti tie žmonės,kurie nemoka pasijuokti iš savęs.Juk ,iš šalies pažiūrėjus,ir tu ir kitas atrodo tiek pat juokingai.
Sugebėjimas pasijuokti iš savęs labai atpalaiduoja.Pervargsti,suklysti...pažiūri į save iš šalies...skaniai nusijuoki,ir eini pirmyn...
Kartoju ir kartosiu - neatimkite patys iš savęs ir nereikalaukite iš kitų tramdyti humoro jausmo.
O man nėr sudėtinga pašokinėti iš vieno puslapio į kitą.Susipažinau su žmogumi,dirbančiu tokį darbą.Tiksliau-savininku.Jis man išaiškino visus niuansus.Ir ką...Indėnas ir vėl teisus....
O kas gi nesižavėjo vaikystėje knygomis apie indėnus?

 
23.   Parašė Fox   2008-09-23 12:37  

eh...

paskaitinejau cia ir pirmoji atejusi mintis - kazkokios sapaliones del sapalioniu (rasyciau, bet komentuoja....kita vertus gerai, kad komentuoja.... nors nieko gero kai s... papila.... bet vistiek gerai.... ne, visgi reikia iseiti.... nors dar parasysiu)

to Agata

Dievas nieko neskriaudzia ir nenuskriaude. Tiesiog yra skirtingu zmoniu su skirtingais poreikiais bei poziuriais ir visada taip bus. Svarbiausia, kad zmones visokeriopai neskriaustu kitu, o ypac saves!

to Indenas

linkiu maziau dvasines kontraversijos kontempliaciju.

 
24.   Parašė indenas   2008-09-23 23:07  

Fox, tu šaunuolis! Tikrai ne viską man (neabejoju kad ir tau) pavyksta "sukontempeliuoti" iš pirmo karto

 
25.   Parašė Gintarasn   2008-09-24 15:36  

prof. V.Landsbergis (kurį aš labai gerbiu, todėl taip dažnai skaitau, cituoju bei kritikuoju:

gal būnant objektyviu reiktų ir V.Putiną pacituoti, kurį taip pat tikriausiai labai gerbi. O tai ieškom demokratijos, bet ne savo veiksmuose. Sėkmės.

 
26.   Parašė indenas   2008-09-24 16:19  

Pacituoti V.Putiną? OK, nors jį gerbiu ir kiek mažiau negu Vytautą Profesorių Landsbergį:
"Этих отморозков террористов, стреляющих в наших детей, надо мочить в сортире"