Svaiginantis aukštis

» Dienoraščiai » Darima
Autorius: Darima Atnaujintas: 2007-06-27 Komentarai: (1) Kartai: 2246
Vasara, priešingai nei pora paskutiniųjų, prasidėjo tikrai svaiginančiai. Birželį portfeliukas ugtelėjo beveik tiek pat (10%), kiek pavyko užauginti per visus 2005 metus (13%).
Pelno vis dar nefiksavau, norisi daugiau. Panašiai norėjosi ir 2005 m., bet korekcija Rusijos rinkoje sėkmingai atšaldė mano norus ir lūkesčius (tada turėjau nemažai SEB NVS fondo vienetų).
Na, bet situacija dabar OMXV ir tada RTS kardinaliai skiriasi, taigi gilaus kritimo kaip ir nelaukiu. O kam tada parduot, jei po to vėl reiks atpirkti. Ir neaišku ar pavyks pigiau....

Šiek tiek apie portfelį
IVL1 - įspūdingas šuolis. Išokom iš kylančio kanalo, net boilingeri pešokom. Pats laikas atsikvėpti. 16- 16,2Lt manau protinga kaina tolimesniam spurtui.
SRS1 - Sekmingai kylam kanalu. Ryt turėtume pasiekti apatine kanalo riba 5,4Lt ir sėkmingai keliauti aukštyn.
UKB1 - Vakar akivaizdžiai persistengė. Langą atvirą paliko. Šilumą lyg tyčia išjugė, taigi teks gryžti ir uždaryti.

Ir dar...
Labai jau gražiai STU1 kanalu aukštyn pajudėjo. Ar tik nebus kaip su APG1 prieš nepilnus metus. Tada traukinys be manęs nuvažiavo.
 
1.   Parašė sliux   2007-06-27 23:32  

Pažįstamas jausmas, kai apimtas euforijos pradedi iš anksto viščiukus skaičiuoti Dar atsimenu šių metų pradžioje džiaugsmas liejosi per kraštus, kai per pusantro mėnesio mano portfelio vertė kilo virš 30%. Deja netikėtai atūžusi korekcija labai greitai tą pelną sudorojo

Dėl bankų ir Invaldos pritariu. Pats į ją mielai grįžčiau prie 16. Tačiau STU judėjimas, kad ir nuoseklus, bet labai jau trapus su tokiomis apyvartomis.