Silvano Fashion Group veikla nuostolinga

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2022-05-20 18:22 Komentarai: (3)
Moterų apatinio trikotažo gamyba ir pardavimu užsiimanti kompanija iš Estijos Silvano Fashion Group, kurios akcijomis prekiaujama Talino ir Varšuvos biržose, pristatė savo praėjusio ketvirčio veiklos rezultatus. Dėl neigiamo valiutų kursų pokyčių poveikio veikla buvo nuostolinga.

Per pirmus tris šių metų mėnesius minimos grupės pajamos siekė 11,036 milijono eurų, kas palyginus su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, buvo apie aštuonis procentus daugiau.

Silvano Fashion Group per pirmąjį šių metų ketvirtį pavyko uždirbti 3,993 mln. eurų EBITDA pelno, arba virš dviejų procentų mažiau nei per 2021 metų tą patį laikotarpį. Tuo tarpu dėl neigiamo valiutų kursų pokyčių poveikio grupė per praėjusį ketvirtį patyrė 0,193 mln. eurų grynąjį nuostolį, kai prieš metus per tą patį laikotarpį uždirbta 2,564 mln. eurų grynojo pelno.

Nuo šių metų pradžios Silvano Fashion Group akcijos atpigo net beveik šešiasdešimt dviem procentais, o per pastaruosius vienerius metus - 52,1 procento. Palyginimui, OMX Vilnius GI indekso vertė atitinkamai smuko 4,5 bei paaugo apie du procentus.
 
1.   Parašė C#   2022-05-21 20:15  

Bobos nei triusikus perka nei dauginasi.

https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/ar-isgelbes-pabegeliai-tokiu-skaiciu-lietuva-nemate-jau-60-metu.d?id=90262061

Geroves valstybe, kuri gyvena labai moderniai ir kartais geriau nei Rusija, kazkokiu budu rieda i demografine bedugne. Kaip tas galejo nutikt

O parbegeliai tai jo, nelabai isgelbes, nes kai LT ES nare, tai visada parbegelis susimasto kad jis gali ir toliau pavaziuot i vakarus, pvz. ten kur geras soc. pasalpas duoda. Buvo straipsnis kad ukrainieciai jau valina is cia, primena ta pacia istorija kaip ir su pajuodeliais, atveze koki tai kieki, po to isaiskejo kad jau issilakste po svedijas, norvegijas ir t.t.

Blogi dalykai vnz, nebus ka gint nuo rusu, apart progos debilams beretiniams nukeliaut i valhala.

 
2.   Parašė VMI   2022-05-21 21:02  

Mink naxuy avine tu blet pisa mazgus čia mums. Jei taip blogai tai kraustykis į savo garbinamą rusyną...

 
3.   Parašė youngcat   2022-05-22 13:13  

Demografija yra visu politiku ir valdziazmogiu tobulas darbo rodiklis.