Dar vienas filmas, kuris privercia susimastyti....

» Dienoraščiai » Valentinas18
Autorius: Valentinas18 Atnaujintas: 2009-05-10 Komentarai: (11) Kartai: 8124
http://rutube.ru/tracks/1851197.html?v=a08169bf041c29e546f2c588cf5ba559
Butu idomu sulaukti komentaru, ziurejusiu sita filma. Aciu.
 
1.   Parašė virgism   2009-05-10 09:48  

Eilinis smegenų plovimo filmas. Tokių sąmokslo teorijų galima rasti 1000+1.

 
2.   Parašė Valentinas18   2009-05-10 10:30  

Tai pagal jus kas cia rodoma yra visiska netiesa/melas/smegenu plovimas? Ar graziai ir teisingai sudelioti argumentuoti faktai negali buti teisybe, nes per daug ziauri ji butu, kad butu tiesa?

 
3.   Parašė SKAY   2009-05-10 22:46  

Virgism, be protingo filosofo pozicijos gal galetum pagristi, kodel tai tik smegenu plovimo filmas? Neisizeisk, bet tokie pasakymai ale plovimas, man kelia tik klausimus. Cituojama daug faktu apie istatymu priemimus ir t.t. Neseniai stebejom Barako rinkimus, darem akciju pirkimus ir visa programa jo stebejom lyg ten gyventume. Cia aiskiai kompromituoja jo visiskai priesingus sprendimus. Pagrisk nors viena fakta, prasau. Man ta pati panasiai snekejo ir tie, kurie Zeitgeist, kuri, ne abejoju, dauguma esate mate. Beje, siame filme yra labai daug kas atkartojama ir ten. Bet zmoniu pozicija, neigianti tokia kompromituojancia informacija, ale stato juos auksciau autoriu, bet argumentu is jusu neteko isgirsti rimtu.

 
4.   Parašė rimtas   2009-05-12 00:44  

Virgism komentaras praktiškai visada būna labai aiškaus pobūdžio.Ir visada pirmas.

 
 
6.   Parašė virgism   2009-05-12 12:56  

Kad filmas gerai pastatytas ir su meistriškai panaudotu NLP, abejonių nekelia, nes daug patikėjusių yra. Gražus meninis filmas. Lygiai taip apt galima tikėti supermenu arba žmogumi voru.

 
7.   Parašė SKAY   2009-05-12 15:47  

Reikia nemazai laiko pasiskaityti tavo linkus detaliau. Kiek permeciau, kai kur idomus faktai, kai kurie neverti demesio. Mazdaug, to, to, to argumento negaliu paneigti nes esu uzsiemes ir pan. Arba, kiek padare baksu Peter Joseph is filmo. Su kazkokiu primityviu skaiciavimu. Beje, filmas laisvai platinamas internete. O kai kur patys straipsniu komentatoriai guldo ant menciu samokslo aiskintojus. Ir visur daugiausiai kompromatu religijos tema. Cia jau toks dalykas. Filosofija kelis tukstancius metu kariauja su religija ir ja sekmingai (is filosofo pozicijos) neigia. Tad kompromatu galima surasti bet kokiai sriciai. Beje, del NLP. Ar esi i ta sriti bent kiek gilinesis kad kalbi? Ta girdejau ne viena sakant. As asmeniskai nesu buves nei viename seminare ir nestudijaves asmeniskai. Is esmes suprantu kas tai yra, bet filme, jei ten naudojama NLP, kazkaip viskas labai matoma, mano nuomone. Gal tai tiesiog montazo klausimas. Tokiu atveju galiu kiekvienoje laidoje ar filme surasti NLP. Idomu ka apie tai mano koks Jankauskas.

 
8.   Parašė virgism   2009-05-12 16:45  

Paskaityk ir palygink su hipnozės seansų aprašymu:

It starts out with shocking images, pulses of light and thumping rythms to induce a hypnotic state. After this sequence, a calm voice challenges the viewer to open up their minds to "consider" the "facts" presented with an open mind. What has happened is the viewer's mind is now open to hypnotic suggestion.

The images in the opening sequences are classic visual techniques for hypnosis. Flashing pulses of light in sequence to sounds. An infinity tunnel and a roiling cloud effect. The roiling cloud effect is presented again and again throughout the film. The constant musical score conceals hypnotic audio tones. Such tones are used in hypnotic tapes to help people stop smoking or overeating and so on. The Monroe institute has extensive information on these audio pulses and their affects.

After this opening visual, there are shocking scenes of war and suffering to induce shock and horror, again in sequence to thumping rythm. The roiling clouds and inclusions of faint second imaging occur throughout. For about 10 minutes, the viewer is conditioned with induction and then shock for the next sequence.

That of the calming voice that seems to appeal to the viewer to open their minds. In fact, the viewer is being asked for their permission to be hypnotised. Flickering and fading lines accompany the voice along with the roiling cloud effect. These three sequences now have the viewer's mind conditioned to accept the "facts" with little in the way of defensive, critical thinking.

With the viewer thus conditioned, the film goes on to make the claim that modern religious concepts, mostly Christian concept are all taken from ancient religions. The case is compelling, if one has no knowlege of ancient religions. The viewer is conditioned to accept these "facts" which in most cases are outright lies, as truth. Again with a constant musical score and roiling imagery.

 
9.   Parašė SKAY   2009-05-12 18:48  

Sakyciau, filmas padarytas gan zemame lygyje is operatoriaus ar montazo puses. Akivaizdu, kad filmas buvo mazo biudzeto ir parodyti noreta kazka, o ne kazkaip. Tad ir video medziagos - katino asaros. Jei jau ten, kaip sake tas kritikas, noreta buvo uzdirbti is smegenu plovimo, bernai tikrai butu susuke kazka holivudisko su auksto lygio hipnotinemis technologijomis su visokiais 25 kadrais ir t.t. (gal ten ir buvo, nezinau, jei taip ginu ))). Beje, Virgi, pelnas, gautas uz filma, atiduodamas kazkokiam visiskam lempiniam projektui.
www.mindgasmic.com (smegenu programuotojai) taip pat pinigus atiduoda didziaja dalimi labdarai. Kas cia? Gal sektos kokios? Apsviesk, prasau. O filmas, kuri ikele Valentinas, susuktas kito veikejo - Alex Jones, kuris bande sukritikuoti Joseph'a. Nieko nesakau, sita kvaili irgi uzprogramavo Stai tau interview su juo, darytu gerokai anksciau

http://video.google.com/videoplay?docid=434042117846104780

O dabar paziurek kaip sis draskosi uz tas pacias idejas ))) As nepalaikau nei vienu, nei kitu, bandau tik siek tiek susivokti is ko sulipdytas pasaulis. Kolkas isvada viena - VISUR absoliutus melas.

 
10.   Parašė trade_floor   2009-05-12 19:21  

SKAY> paskutinė išvada - į dešimtuką. Visi bando manipuliuoti masėmis, siekdami savo tikslų. Zeitgeist irgi neišskirtinis šiuo atžvilgiu.
Naivu tikėti, kad tūkstanmečius egzistavo kažkokia masonų ložė, o čia atėjo 2007 Joseph su buitine kamera ir visus demaskavo

 
11.   Parašė SKAY   2009-05-13 10:59  

Trade_floor, naivu juk butu tiketis, kad prispausdines populiariausios pasaulyje valiutos tiek kiek tau reikia, gali pirkti uz ja viska, pats net nedirbdamas, jei tik tokia valiuta turi, teisingai? Stai tau doleris, kurio prispausdinta, berods, 25 kartus daugiau nei turetu buti. Naivu juk butu tiketis kad toks pinigas butu bent sio to vertas, bet tai veikia ir mes plesom majkes kad tik siek tiek ju uzdirbti.