Investuok seminaras (2009 kovo 25)

» Dienoraščiai » zybi
Autorius: zybi Atnaujintas: 2009-03-25 Komentarai: (0) Kartai: 7859
Treciasis zurnalo “Investuok” seminaras, mano manymu, buvo geriausias siais metais, na ajsku dar minimum 6 dar turi ivykti.

Vyko ten pat TVM “VP Market” auditorijoje. Bet si karta teko matyti daugiausia dalyvaujanciu ziurovu, na turbut del lektoriu ir temu. Kai uzsiregistravau i seminara gavau anketa, kurioje buvo 4 klausimai: 2 klausimai apie kiekviena lektoriu ir jo tema, ka naudingo suzinojot is paskaitos; pastabos ir komentarai sio vakaro lektoriams ir kokios temos ir lektoriai domintu ateityje. Na jau seminaru rengejams idomi liaudies nuomone, ko ji noretu, o ne tai ka jie galetu pakviest. Sveikintinas dalykas, bet anketos neuzpildziau, nusiusiu jiems nuoroda i savo dienorasti

Pirmas lektorius buvo Aurelijus Burda is “Orion Securities”, jo tema buvo “Lietuvos bankinio sektoriaus mitai ir realybe”.
Visa paskaita sukosi tik apie 3 lietuviskuosius bankus: Ukio, Siauliu ir Snoro. Kalbeta apie siu banku kapitalo pakankamuma, likviduma, atidejimus. Reziumuojant, galima pasakyt, kad investuotojams geriausias bankas butu Siauliu, veliau Ukio, na o trecia vieta atitenka Snorui.

Antras lektorius buvo Darius Čibonis, isdrisciau ji pavadinti lietuviskuoju Kiosakiu Jo tema buvo “Investavimo baime – draugas ar priesas?”.
Nors kazkaip apie baime investuot ir nebuvo kalbeta, labiau apie motyvacija investuot, skirti dali savo lesu investavimui.
Lektorius skaidrese parode 11 priezasciu, kodel zmones netampa turtingesni, ir kiekviena priezasti paaiskino, placiau , kai kur ir pavyzdziais. Buvo pamineti ir finansine sekme itakojantys desniai, laisves formule, gyvenimo balanso ratas.
Pasak Čibonio lemtingasis iprotis yra – “Nuolat isleisk maziau, nei uzsidirbi ir investuok skirtuma”.
Lektorius lengvai bendravo su ziurovais, mete juokelius

Taip vat trumpai, ispudziai is trecio siais metais “Investuok” rengiamo seminaro, organizatoriai pranese kad kita menesi dalyvaus Gitanas Nauseda, turbut bus idomu, bet nemokami seminarai man baiges ir negalesiu pasidalint savo ispudziais is jo, gal kas prates
 
Dar nėra komentarų