Demokratijos grimasos

» Dienoraščiai » indenas
Autorius: indenas Atnaujintas: 2008-11-25 Komentarai: (1) Kartai: 8077
Jau daugybę metų nesu žiūrėjęs Seimo (Aukščiausiosios Tarybos, TSRS Liaudies deputatų suvažiavimo, TSKP Partinės konferencijos, TSKP Suvažiavimo, etc.) posėdžių, bet šį kartą Lietuvos televizija priverčia mane tai daryti, nes geriausiu laiku rodo A.Valinsko "stūmimo" į Lietuvos Seimo pirmininkus farsą.
Subjektyvūs įspūdžiai: begalinė seimūnų demagogija ir nenugalimas noras įgelti bei pažeminti; puikavimasis savimi; siaubingi oratoriniai nesugebėjimai (net A.Valinskas nesugeba išlementi sklandesnio sakinio, kuomet tenka improvizuoti); daugybė visiškai intelekto nesužalotų veidų; daug Seimo naujokų, iš kurių jau dabar aišku kad nieko gero nebus, nes neturi politinio talento; baisus lietuvių kalbos darkymas ir t.t.
Kadangi sakoma, kad demokratiškai išrinktas Seimas - tai lietuvių tautos ir visuomenės atspindys, tai ... viskas bus kaip visada.
 
1.   Parašė eilinis   2008-11-18 21:25  

Pritariu, šį kartą pranokome patys save išsirinkdami tokį apgailėtiną seimą. Kita vertus, kad nelabai ir turėjome iš ko rinktis. Kubilius vis rėkauja apie ekonominę krizę, bet daugeliui turbūt ir politinė krizė akis bado.