Naciai ir internacionalistai

» Dienoraščiai » Tonis
Autorius: Tonis Atnaujintas: 2022-06-01 Komentarai: (2) Kartai: 5713
Antipodas naciui yra internacionalistas, mylintis viso pasaulio visų tautų žmones.
Lietuvos nacionalistai kaip ir Ukrainos nacionalistai, kaip ir Vokietijos nacionalistai yra gryniausi naciai, kitaip dar vadinami fašistais. Kas dėl Rusijos ir rusų, tai ten yra ir nacių- nacionalistų - fašistų, ir yra internacionalistų. Rusijoje nacių - fašistų yra, bet procentaliai tokių mažiau, nei nacistinėse - fašistinėse Lietuvoje ir Ukrainoje.

Lietuvoje ir Ukrainoje internacionalistai kurie? Skelbkitės, nebijokite Lietuvos nacių - fašistų, vykdančių antikonstitucinę, antižmogišką, antidievišką nacinę- nacionalinę - fašistinę veiklą.

Aš - Amžinasis, aš - nemirtingasis, aš Viešpaties dešinioji ranka, aš - paties dievo dešinioji ranka, aš - Viešpaties Karališkosios Amžinosios Gvardijos Kardinolas Jakutas. Mylėkite ir gerbkite bent dalelyte tiek, kiek aš jus ir visą žmoniją myliu ir gerbiu.

Virgilijus Vaidokavičius - tai tik kūnas, mano namelis, kuriame gyvena svečiuodamasi žemėje galingiausia visatos ir galaktikų dvasia - Jakutas. Tad - su pagarba - Amžinasis Jakutas .
 
1.   Parašė Tonis   2022-06-01 10:05  

Klauskite. Atsakysiu į bet kokį klausimą. Jakutas

 
2.   Parašė C#   2022-06-01 17:37  

Jakute, Lietuvoje jau senai beveik nera tikru nacionalistu, ir juo labiau naciu. Yra rusofobai, katru dauguma buvo suformuota 2008+ non stop propagandos, isaugancios is po jankiu pakrumes.

Ir sitie veikejai pasiruose su paciu velniu sokt, bele ju nekenciamas rusas isgaruotu nuo zemes pavirsiaus. Neo-nacizmas - prasom. Sajunga su kokiais turkais, kurie patys yra nacikai ir skerdikai (armenu genocidas) - prasom. Beje nesenai praejo zinios kad Erdoganas ikiso i kaliuze kazkokios opozicines partijos boba Akivaizdu kad su demokratija ten viskas chujovai. Bet aisku iskalbinga tyla dabar, ypac kai jankis instrukciju nedave. Turkai gi tipo santykinai 'geri' dabar, nes bairoktarus ukrams parduoda, ir musu mulkiai bapkiu paplavykai jau patys ruosiasi pirkt. Nors de facto turkai daro strictly bizni is durnu chachlu, priminsiu kad jie neprisijunge prie sankciju pries rusus ne biskio.

https://tass.com/politics/1427365?utm_source=google.com&utm_medium=organic&utm_campaign=google.com&utm_referrer=google.com

Dar be to turkai sugeba sabotuot Svedijos/Suomijos stojima i NATO.

Vnz maloniai prasom megautis debilu era iskaitant musu valstybes 'politika'