2007.03.18. Laukiame pirmadienio.

» Dienoraščiai » valerij
Autorius: valerij Atnaujintas: 2007-03-18 Komentarai: (6) Kartai: 8086
Vakar patalpinau pirma lapa savo dienorascio ir sulaukiau keleta komentaru. Gal ir nebloga mintis rasyti dienorasti.
Sekiant tobulinti zinias apie investavima ir vert.pop. rinka vakar dar padariau islaidu (kada pagaliau bus ir pelnas?) ir nupirkau knyga apie investavimo strategijas. Perskaiciau per vakara idomiu minciu yra, bet labai jau kvepia Kiosaki ir kitu veikeju darbais. Tik yra keleta straipsniu apie rinkos kripti tam tikromis salygomis.
O dar kila mintis paklausti Jusu nuomones:

AR REIKIA ATSIKRATYTI SKOLU AR VERTA KAIP TIK SKOLINTIS IR MOKETI PERIODAIS?

ir dar apie knygas. Gal verta jau grizti prie senu biblioteku? Nes labai jau pavargsta akys skaityti is neto? Kaip mintis? Mainai mainai mainai. Ekonomikos pagrindas.

O siaip laukiame pirmadienio, ka parodys rinkos.
 
1.   Parašė zybi   2007-03-18 10:06  

Na Bodo ir Kiosakio knygose parasyta kad reikia atsikratineti skolu, o investuoti pinigus, kuriu nei tau nei tavo seimai nereikes, bent jau kuri laika.
As taip pat nemegstu skaityti knygu is kompo, todel nueinu i Mickeviciaus biblioteka ir ten paieskau knygu paskaitymui. Knyga lieka knyga, gali skaityti bet kur ir bet kada.
O del pirmadienio tai jau nuo ankstaus ryto galima stebeti, kokios nuotaikos azijos rinkose.

 
2.   Parašė valerij   2007-03-18 11:21  

Jeigu neklystu pas kiosaki kaip tik parasyta kad net reikia nemoketi skolu, arba moketi dalimis.

 
3.   Parašė zybi   2007-03-18 11:24  

Na pas ji kitaip parasyta: tegul uz tave kiti moka tavo skolas (na cia jis apie NT)

 
4.   Parašė valerij   2007-03-18 11:29  

TAip, sita atsimenu. As kalbu apie kitokias. PVZ, kokia paskola. Ar trumpesni laikotarpi pasirinkti, ar aplamai stengtis atiduoti anksciau, ar parinkti ilgesni perioda??? Aisku viskas individualiai bet dilema:
Ar bankui atiduoti is karto ar restrukturizuoti paskola, kad mokejimai butu mazesni ir turetu mazesne itaka mano finansuose

 
5.   Parašė zybi   2007-03-18 11:41  

Man nepatinka buti kazkam skolingam.
Turiu kreditine kortele, tai jeigu kartais tenka ja pasinaudoti, tai stengiuosi kuo greiciau padengti ta skola.
Bet jeigu pasiskolinti pinigai butu tikrai sekmingai investuoti ir nestu daugiau kaip 15% procentu prieaugi per metus, tai paskola imciau ilgesniam laikotarpiui, mazesnem imokom. (asmenine nuomone)

 
6.   Parašė Fox   2007-06-03 23:39  

Kreditine kortele - aukso lobis jos leidejams ir kiaura kisene jos turetojams. Mano patarimas: jei esate silpnas zmogus - issitraukite kreditine kortele ir perkirpe ja pusiau, meskite siukslinen.
Skolos kaip zinome, yra geros ir blogos. Jei tai paskola bustui - as ja vadinu neutraliaja. T.y. ne bloga ale nei gera paskola. Gyventi kaskur gi reikia, bet ir pinigu srautas kencia. Ar reikia greiciau atsikratyti tos skolos? Zinoma - TAIP! Susidarai plana ir pirmyn! Jei tavo planas susideda is to, kad restrukturizuoti skola istempiant atidavimo laikotarpi ir sumazinant imokas, tuo paciu padidinant pinigu srautus investicijoms, kurios duos didesnius pelnus ir padengs del paskolos restrukturizavimo isaugusia paskolos dali, tai KODEL NE?