Stupidity..

» Dienoraščiai » Qe3Q4
Autorius: Qe3Q4 Atnaujintas: 2014-03-06 Komentarai: (3) Kartai: 7834
Gaila is tiesu ,kad sio forumo galva kaip koks kaimo geziukas nepritaria kitai nuomonei..

Atsimenu, kai dar turbut pusmeciui iki ukb bankroto visa laika komentarai buvo neigiami, buvo uzsimenamas ir bankrotas..

Gaila, kad is esmes baltijos rinka labai sekli, ir nemaza dalis aktyviu joje dalyvauja siame forume ir pardavineja akcijas vieni kitiems , bei savo samokslo teorijas ir subjektyvias izvalgas...

As buvau teisus labai daug kartu.. Labai daug kartu mano nuomone is esmes butu kazkam padeje nedeginti pinigu...

Ir viso sito iseigoje- ivertinimas neigiamas , nes aisku kaip dauguma spekuliantu taip ir galva suinteresuotas tiktaai kilimu ir viskas tikrai ilgai kils.. tiktai pirkit..

Daug aisku neprofesonaliu spekuliantu, ir sis forumas tokiems turetu padeti apsispresti kokias akcijas pirkt ,


Dar prie to pacio..jau seniausiai Ptr temoje ,kai gavo kontrakta rusijoje sakiau- tai didele rizika.. ir tai nevisai teigiamos zinios.. eilini karta buvau teisus..

Baltijos rinka labai paprasta... bet didelis minusas,kad leti atsokimai, mazas likvidumas, kai kurios imones sakyciau kaip small capsai ziauriai brangios.. akciju ivertinimai is esmes siek tiek kitokie nei amerikoj.. iki siol nesuprantu is kur pas apranga pelnai ir kas ten perka

Del isvardintu dalyku labiau domina amerika.. nors ir entry pointai cia galimi..
 
1.   Parašė C#   2014-03-07 00:57  

"iki siol nesuprantu is kur pas apranga pelnai ir kas ten perka"

As irgi. Bet kazkada buvo straipsnis tame paciame delfyje, kad LT skuduru marzos yra paprasciausiai ziauriai uzkeltos. Santykyje su atlyginimu, lyginant su UK ir kitais vakarais, Lietuvoje gaunasi kosminiai skaiciukai Del to visi emigrantai sutartinai ir tvirtina kad iprastinese ju emigracijos zonosoe gaunant ta pacia minimalke, apsirengt kainuoja zymiai pigiau. Del to vaziuojama ir i lenkus ir t.t.

 
2.   Parašė Qe3Q4   2014-03-07 01:34  

as nesuprantu kaip jie palaiko tokias aukstas marzas. ar ten kokias buhalterines aferas vykdo ar ka.. reiketu nauju modernesniu ipo.. nes lt ziauriai pleciasi e-prekyba.. as asmeniskai perku is uzsienio..daugelis kas zino taip pat.. apranga mires verslas , staigiai nemirs.. bet po turuputi..

 
3.   Parašė Mindzio   2014-03-07 17:44  

O jus ar kas nors is jusu pazystamu gyvenime yra ka pirkes is United Colors of Benneton pavyzdziui? Tuo tarpu jie nuomojasi patalpas ne pigiausiosse vietose. Taip ir su kitais skudurynais. Yra dalyku apie kuriuos nekalbama Cia kiap panasiai kaip Matricoje, jauti kad kazkas netaip bet nera irodymu.